Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

3-pers. Stor sofa Mora, fremstillet i Italien, betræk af stof / læder

Kode: MORA3MAXI
kr 10.249,01
Moms er inkluderet

madein_italy

Viser muligheder:

- +
Foranstaltninger
L 218 x B 101 x H 88 cm
Leveringstider
15/20 arbejdsdage
Stile Relax
3-pers. Maxi sofa moderne design øko-læder / stof fremstillet i Italien Mora
Mora er en meget alsidig sofa og kan passe i ethvert miljø takket være de forskellige finish, som den kan fremstilles i.
Mora fås også i versionerne:
- 2 steder (kode MORA2)
- 2 steder (kode MORA2MAXI)
- 3 steder (kode MORA3P)

Alle versioner er udstyret med standard armlæn, der kan fremstilles i forskellige størrelser efter anmodning: for information, skriv til clienti@viadurini.it .

VALGFRI TILGÆNGELIG:
- Nakkestøtte: det
er et tilbehør, der gør det muligt at øge ryghøjden og forbedre livmoderhalskomforten.

TILGÆNGELIGE OMFATNINGER:
Mora- sofaen fås i forskellige polstringstyper opdelt i forskellige kategorier afhængigt af prisen:
1) Kategori A :
- Savoy pletbestandigt stof Savoy er et stof af moderne design, behageligt at røre ved og meget modstandsdygtigt over for slid og slid. Hovedtrækket ved dette stof er dets samlede uigennemtrængelighed for vand: det er faktisk gatantito som "vandafvisende". 89% polyester, 8% polyamid, 2% bomuld, 1% viskose.
- Ritz anti-plet stof    Ritz er et behageligt stof at røre ved, valgt som et betræk til disse sæder takket være dets karakteristiske slidstyrke. Det er et anti-pletstof sammensat af 86% polyester, 14% polyamid. Vægt / tykkelse 490 gr / mtl.
2) Kategori B :
- Imiteret læder Amerika ;   America er et økologisk læder lavet af 100% PU. Den har en vægt på 460 gr / mtl og fås i en bred vifte af farver. Blødhed og elasticitet er de egenskaber, der adskiller dette betræk og gør det perfekt til de mest raffinerede og detaljerede modeller af afslapningssæder.
- Luxor øko - læder ; Luxor er et økologisk læder lavet af 100% PU. Blød at røre ved, har en vægt på 460 gr / kvm og tilbydes i en bred vifte af farver. Mrobiditet og elasticitet er de egenskaber, der skelner mellem denne type belægning og gør den velegnet til bestemte og detaljerede modeller.

SÅDAN VÆLGES DÆKNINGEN : vælg den kategori, som den ønskede dækning hører til, i den relevante rullemenu. Vis derefter farvekortet for dit valg, og angiv i den relevante boks ud for produktfotoet koden for den ønskede farve.

FUNKTIONER:
- Struktur:
træ dækket med et lag af polyurethan og metalmekanik.
- Polstring: økologisk polyurethanskum med forskellige tætheder dækket med et lag dacron.
- Betræk: øko-læder, pletresistent stof.
- Fødder: PVC.

Mora sofa kan tilpasses og tilpasses alle dine behov, kontakt os på clienti@viadurini.it for mere information og / eller tilbud.

ITALIEN FABRIKANT
Denne artikel er lavet af en italiensk virksomhed specialiseret i produktion af lænestole, massagestole og alzapersona, afslappende sofaer og motoriseret sofa, designet til at sikre psyko-fysisk velvære og kvalitet med en perfekt blanding c ompetenze teknologi, håndværk og sans for design og moderne former. Ved at vælge et produkt fra dette firma er du garanteret ikke kun at købe et 100% italiensk og garanteret produkt , men også et teknisk og funktionelt system, der integreres og udvides takket være en række mekaniske løsninger, valgfrit tilbehør, et bredt udvalg af modeller og dimensioner med en bred vifte af stoffer og belægninger. Faktisk er mange tilpasninger mulige for at opnå ægte skræddersyede lænestole designet og produceret under hensyntagen til ethvert behov og krav.
Kvalitet
Ekspertteknikere, der løbende opdaterer og forny deres færdigheder, og dygtige håndværkere , dybe kendere af materialer og forarbejdningsteknikker, sikrer, at produkterne fremstilles med den største omhu og er teknologisk avancerede.
forarbejdning
Personale, der er specialiseret i polstrede møbelsektorer, i stand til at designe og samle stole og teknikere, der har specifikke færdigheder i design af sofistikerede mekanismer, der tillader produktion af afslapningsstole, massagestole og lænestole. Den lange erfaring og opmærksomheden på moderne design garanterer unikke og alsidige sæder, der gør dem til indretningselementer, der kan integreres i forskellige hjemmemiljøer.
Teknologi
De udviklede mekanismer tilbyder flere funktioner og muligheden for at blive placeret i bestemte siddepladser og giver mulighed for samling af afslappende lænestole / sofaer, massagestole og løftbare lænestole, der har muligheder, der passer til hver klients behov.
Mekanismer til en eller to motorer, bevægelse af fodplade og ryg skiftevis autonom eller uafhængig, liftfunktion , alzapersona- enhed, der gør det muligt let at indtage den lodrette position, vibrationsmassage for en behagelig fordelt effekt på ryg, sæde og fodplade, automatisk eller motoriseret bevægelse , er det disse muligheder og kombinationer, der er udviklet: et harmonisk sæt løsninger, der opfylder ethvert behov.

For nylig viste produkter