Made in Italy

3 håndtrykt bomuldskoblinger i én stykke - Viadurini af Marchi

 • Made in Italy
 • Kode: ASPO135
kr 722,18 kr 802,44 -10%
Materiale ren bomuld
Foranstaltninger Lille: ca. 10x6 cm; Medium: ca. 15x9 cm; Stor: ca. 24x12 cm
Leveringstider 7/10 arbejdsdage
Tilpasset Denne vare kan tilpasses. For yderligere information: info@viadurini.dk

3 multifunktionelle pochettes i ren bomuld med farvede motiver trykt for hånd, et unikt rektangulært stykke fremstillet i Italien.

Siden 1633 animerer kunst, historie, lidenskab, tradition, manuelle færdigheder laboratoriet med håndtryk på lærred (naturlige stoffer).

Artiklerne, der er lavet med vores "spontane kunststoffer", er unikke og ikke- gentagne, da de er resultatet af måneders arbejde.
NB: Produktet er unikt, og det vil altid være anderledes og har aldrig det samme tryk. På ordretidspunktet sender vi billederne af de produkter, der i øjeblikket er tilgængelige, og som du kan vælge fra.

Stoffet blev oprettet som en belægning på arbejdsbænken, hvor tekstilerne trykkes for hånd.
I udskrivningsfasen overføres også farven delvist til dette underliggende stof, som måned efter måned bliver til et "ufrivilligt" kunstværk, men fuld af farve og charme.

Denne form for " spontan kunst " er uforudsigelig; det endelige resultat er ikke resultatet af et indledende projekt og er altid anderledes fra stof til stof, så vi kan skabe eksklusive og unikke genstande af deres art.
Hver kant, hjørne på begge sider af artiklerne lavet med dette stof har forskellige farver og facetter med hinanden.

Realiseringsfasen er følgende:

 1. Valg af stof : De anvendte 100% naturlige stoffer vælges efter en omhyggelig evaluering under hensyntagen til kvaliteten og modstanden over tid, selv efter adskillige vask.
 2. Vask : stoffet vaskes og tørres naturligt.
 3. Klip : Stoffet skæres i størrelse på arbejdsbænken.
 4. Manganatura : denne fase udføres med mangle fra 1633 for at stryge, komprimere og trykke på stoffet, så farven på udskrivningstidspunktet vil blive fuldt optaget af stoffet.
 5. Farveforberedelse : I henhold til opskriften fra 1600-tallet produceres farverne manuelt ved hjælp af naturlige ingredienser, der giver unikke og levende nuancer, samtidig med at de sikrer optimal ydeevne og maksimal modstand.
 6. Håndtryk : Denne fase varer i måneder. Stoffet anbringes på arbejdsbænken under de forskellige genstande, der skifter og udskrives i måneder og måneder. De forskellige farver og design overføres "spontant" til dette stof på grund af tryk fra træformen og vil overlappe hinanden. Slutresultatet vil være en eksplosion af uforudsigelige og ikke-gentagne farver og nuancer.
 7. Fiksering af farve : Efter flere måneder ... når resultatet har nået sit maksimale udtryk, finder farven fastgørelse. En anden vigtig fase for at sikre holdbarheden af farven og bevare dens glans over tid.
 8. Strygning med mangle : strygning af stoffet, der er nødvendigt til forberedelse til næste fase, emballering og syning.
 9. Pakning og syning : i denne fase oprettes, sys og pakkes de forskellige artikler for hånd.
 10. Sidste strygning med mangle: artiklen er klar til brug.

Hele fremstillingsprocessen, der udføres som i 1633, er naturligt med lav miljøpåvirkning, øko-bæredygtig , fordi energiforbruget reduceres til et minimum.

Hver skabelse skal betragtes som et ægte kunstværk , unikt og ikke-gentageligt i sin art.
Manuel bearbejdning i alle produktionsfaser gør hvert enkelt produkt unikt og hver lille detalje, der kan virke som en ufuldkommenhed, viser, at værket blev udført af en mesterhåndværker og ikke af en maskine.

Teknisk information:

 • Stof : 100% bomuld
 • Vaskeanvisning : Håndvask med koldt vand.
Artiklen er sammensat af:
 • 1 x 10x6 cm koblingstaske;
 • 1 x 15x9 cm koblingstaske;
 • 1 x 24x12 cm koblingstaske;
NB: vejledende foranstaltninger skal overvejes . Da dette er håndlavede produkter, kan dimensionerne variere lidt.
Email Newsletter
Newsletter
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro