Made in Italy

Artisan 8 Lights Lysekrone i Venedig glas, fremstillet i Italien - Margherita

  • Made in Italy
  • Kode: MARGHERITA2
kr 37.631,25 kr 47.039,06 -20%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuge
Længde (cm) 102
Dybde (cm) 102
Højde (cm) 72

8 lysekrone i farvet venetiansk glas, håndlavet i Italien.

Raffineret klassisk lysekrone lavet af farvet glas håndlavet i Venedig med metaldetaljer i poleret krom finish . Fra mødet mellem tradition og innovation fødes et møbel med en unik æstetik, der legemliggør al elegance af klassiske linjer, der er typiske for en gammel stil, der er revideret i en moderne nøgle for at give liv til ekstravagant belysning. Denne lysekrone er ideel til at give store rum i huset lys og skiller sig ud for sin futuristiske æstetik takket være den vidunderlige mælkehvide finish, der dækker hele strukturen. At berige designet og øge dets værdi er den hidtil usete form af armene modelleret under behandlingen af det blæste glas for et kreativt og fascinerende resultat .

En 100% produktion i Italien produktion, der har sine rødder i den autentiske tradition i Venedig , en by med en stærk historie på ti år og en kilde til inspiration til forarbejdning af glas. Hvert element, fint bearbejdet af dygtige håndværkere, der er eksperter i sektoren , fortæller om gamle teknikker, der er udleveret gennem årene, der har bragt den sande essens af glas til i dag og fortæller gennem lyset dets værdier af oplevelse , ægthed og tilbøjelighed til skønhed . Impulsen til at tilbyde møbleløsninger, der respekterer tradition, blandes med ønsket om at skabe noget innovativt for at tilbyde klassisk tilbehør komplet med banebrydende teknologier til at møblere dine værelser med stil, der minder om fortiden. Det, der er født, er et møbelforslag, der synes at være smedet af lys, designet til at dekorere moderne miljøer med al den klasse og elegance, hvormed det oplyste de store haller i gamle bygninger .

Pære (medfølger ikke) : 8 x MAX 42W E14

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farver, og da den er håndlavet, kan den også tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved hjælp af formularen "Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter