Made in Italy

5 lys Artisan Glass Lysekrone fra Venedig, fremstillet i Italien - Margherita

  • Made in Italy
  • Kode: MARGHERITA4
kr 21492,80 kr 26866,01 -20%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuge
Længde (cm) 76
Dybde (cm) 76
Højde (cm) 66

Lysekrone i blåt Venedigs glas og metal, håndlavet i Italien.

Excentrisk og farverig lysekrone med klassiske linjer håndlavet i Italien i Venedig i blåt farvet glas og metal med poleret kromfinish . Balance og symmetri er hovedtrækkene ved dette vidunderlige møbleringstilbehør med traditionelle funktioner, der er beriget med et moderne touch givet af den blå farve, hvilket også gør det perfekt til at belyse hjemmemiljøer med moderne møbler, hvilket skaber fantastiske kontraster for en original og avantgarde resultat . Designet er beriget med den hidtil usete form af armene modelleret under behandlingen af det blæste glas for en kreativ og fascinerende effekt .

Hvert element, der udgør disse vidunderlige møbleløsninger, er lavet individuelt og kommer fra hænderne på eksperthåndværkere i sektoren, der takket være et dybt kendskab til den venetianske tradition inden for glasforarbejdning giver ægte kunstværker, der er udstyret med en sjæl og en personlighed, der gør det muligt for dem, der opfinder dem, dem, der laver dem, og dem, der bruger dem, til at skabe en personlig og egnetheds lighed og dermed føle sig empatisk med dem. Hele produktionsprocessen finder sted i Venedig , det bankende hjerte i glasfremstillingstraditionen, hvor man lægger særlig vægt på detaljer og respekterer de gamle teknikker med et ønske om, at det moderne skal projicere sig mod fremtiden. På denne måde fødes autentiske og effektive lysideer, der gengiver klassiske designs, der er genoptaget i en moderne nøgle for et eksklusivt og avantgardistisk resultat .

Pære (medfølger ikke) : 5 x MAX 42W E14

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farver, og da den er håndlavet, kan den også tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved hjælp af formularen "Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro