Made in Italy
Gratis udgifter

12 lys håndlavet venetiansk lysekrone fremstillet i Italien - Margherita

  • Made in Italy
  • Kode: MARGHERITA5
kr 53968,57 kr 59965,07 -10%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuge
Længde (cm) 106
Dybde (cm) 106
Højde (cm) 74

Venetiansk glas-lysekrone med ravfarvet finish, håndlavet i Italien.

Klassisk lysekrone lavet i Italien i Venedig i håndlavet ravfarvet glasfinish med detaljer i skinnende gyldent metal . En imponerende og fængslende æstetik karakteriserer dette vidunderlige og elegante møbel med en gammel sjæl, som det har fået nyt liv til takket være fusionen med moderne træk for et alsidigt og avantgardistisk resultat . Dens store dimensioner gør den ideel til at oplyse store rum såsom indgange, stuer eller spisestuer med personlighed , hvor det skaber en perfekt harmoni med de omkringliggende elementer for et imponerende og eksklusivt møbel .

En 100% produktion i Italien produktion, der har sine rødder i den autentiske tradition i Venedig , en by med en stærk historie på ti år og en kilde til inspiration til forarbejdning af glas. Hvert element, fint bearbejdet af dygtige håndværkere, der er eksperter i sektoren , fortæller om gamle teknikker, der er udleveret gennem årene, der har bragt den sande essens af glas til i dag og fortæller gennem lyset dets værdier af oplevelse , ægthed og tilbøjelighed til skønhed . Impulsen til at tilbyde møbleløsninger, der respekterer tradition, blandes med ønsket om at skabe noget innovativt for at tilbyde klassisk tilbehør komplet med banebrydende teknologier til at møblere dine værelser med stil, der minder om fortiden. Det, der er født, er et møbelforslag, der synes at være smedet af lys, designet til at dekorere moderne miljøer med al den klasse og elegance, hvormed det oplyste de store haller i gamle bygninger .

Pære (medfølger ikke) : 12 x MAX 42W E14

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farver, og da den er håndlavet, kan den også tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved hjælp af formularen "Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro