Made in Italy

6 lys lysekrone fra venetiansk glas, håndlavet i Italien - Regina

  • Made in Italy
  • Kode: REGINA
kr 29.179,78 kr 36.474,69 -20%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuge
Længde (cm) 75
Dybde (cm) 75
Højde (cm) 127

6 lysekrone i røget venetiansk glas håndlavet i Italien.

Klassisk lysekrone lavet i Italien i Venedig i håndbearbejdet røget finishglas med detaljer i poleret kromfinish. Dette vidunderlige møbel er født af brugen af den gamle belægningsteknik, hvis æstetik er baseret på begreber innovation og samtidig minder om fortiden . Den særlige opmærksomhed på detaljer , der opretholdes gennem glasfremstillingsprocessen, udtrykkes gennem transparenter og små elementer, der understreger dens værdi og enorme værdi . En ideel møbleløsning, der kongeligt belyser dit hjem, såsom indgangen, stuen eller spisestuen, hvilket bringer møblerne et eksklusivt og stilfuldt strejf.

Hvert element, der udgør disse vidunderlige møbleløsninger, er lavet individuelt og kommer fra hænderne på eksperthåndværkere i sektoren, der takket være et dybt kendskab til den venetianske tradition inden for glasforarbejdning giver ægte kunstværker, der er udstyret med en sjæl og en personlighed, der gør det muligt for dem, der opfinder dem, dem, der laver dem, og dem, der bruger dem, til at skabe en personlig og egnetheds lighed og dermed føle sig empatisk med dem. Hele produktionsprocessen finder sted i Venedig , det bankende hjerte i glasfremstillingstraditionen, hvor man lægger særlig vægt på detaljer og respekterer de gamle teknikker med et ønske om, at det moderne skal projicere sig mod fremtiden. På denne måde fødes autentiske og effektive lysideer, der gengiver klassiske designs, der er genoptaget i en moderne nøgle for et eksklusivt og avantgardistisk resultat .

Pære (medfølger ikke) : 6 x MAX 42W E14

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farver, og da den er håndlavet, kan den også tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved hjælp af formularen "Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter