Made in Italy

6 lys venetiansk glas lysekrone håndlavet, fremstillet i Italien - Margherita

  • Made in Italy
  • Kode: MARGHERITA1
kr 30.783,67 kr 38.479,56 -20%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuge
Længde (cm) 102
Dybde (cm) 102
Højde (cm) 72

Håndlavet lysekrone fra Venedig i krystal og ravfarvet finish, høj kvalitet.

Elegant og raffineret lysekrone med et klassisk design håndlavet i Italien i farvet glas i Venedig med krystal og ravfarvet finish med detaljer i skinnende gyldent metal . Traditionelle linjer, der udvikler sig til at give liv til en alsidig stil , også velegnet til store rum med moderne møbler, hvor man kan lege med kontraster for en unik og eksklusiv belysning . Dens strenge elegance er præget af balance og symmetri , elementer, der giver lysekroneens æstetik sin imponerende personlighed og dens høje værdi . Designet er beriget med den hidtil usete form af armene modelleret under behandlingen af det blæste glas for et kreativt og fascinerende resultat .

Hvert element, der udgør disse vidunderlige møbleløsninger, er lavet individuelt og kommer fra hænderne på eksperthåndværkere i sektoren, der takket være et dybt kendskab til den venetianske tradition inden for glasforarbejdning giver ægte kunstværker, der er udstyret med en sjæl og en personlighed, der gør det muligt for dem, der opfinder dem, dem, der laver dem, og dem, der bruger dem, til at skabe en personlig og egnetheds lighed og dermed føle sig empatisk med dem. Hele produktionsprocessen finder sted i Venedig , det bankende hjerte i glasfremstillingstraditionen, hvor man lægger særlig vægt på detaljer og respekterer de gamle teknikker med et ønske om, at det moderne skal projicere sig mod fremtiden. På denne måde fødes autentiske og effektive lysideer, der gengiver klassiske designs, der er genoptaget i en moderne nøgle for et eksklusivt og avantgardistisk resultat .

Pære (medfølger ikke) : 6 x MAX 42W E14

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farver, og da den er håndlavet, kan den også tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved hjælp af formularen "Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter