Made in Italy

5 lys Venedig-lysekrone, håndlavet i Italien - Margherita

  • Made in Italy
  • Kode: MARGHERITA
kr 28796,11 kr 35995,10 -20%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuge
Længde (cm) 76
Dybde (cm) 76
Højde (cm) 66

Håndlavet lysekrone i venetiansk glas og 24k guld, fremstillet i Italien.

Elegant lysekrone håndlavet i Italien i venetiansk glas med krystalfinish pyntet med elementer i 24 karat guld påført varmt under forarbejdning og detaljer i skinnende guldfarvet metal . En imponerende og raffineret figur, der er ideel til stilfuldt at oplyse store miljøer, hvor den skaber atmosfærer fra fortiden. Dens særegenhed er brugen af ekstremt dyrebare råmaterialer, der er fint bearbejdet for at give liv til nye former som de af de knyttede og stribede arme for et eksklusivt og højtydende resultat . Gulddetaljerne øger sin værdi endnu mere og giver liv til en idé om belysning, der inkorporerer klassiske træk, der er revideret i en moderne nøgle for at give alsidighed, så lysekronen kan blive en del af enhver form for miljø.

Fra brugen af råmaterialer af høj kvalitet fra det italienske område og fra den dygtige forarbejdning af glas af dygtige håndværkere i sektoren, der har afleveret de gamle traditioner i årtier, fødes et stort mesterværk af glaskunst, der er kendetegnet ved effektivitet , funktionalitet og en klassisk æstetik . Hver produktionsfase finder sted i Venedig , det glødende traditions hjerteslag, med særlig opmærksomhed på detaljer og respekt for de gamle teknikker med et ønske om det moderne for at projicere sig mod fremtiden. Dermed blander højt håndværk med design og tradition nyt liv ved hjælp af innovative teknologier . Resultatet er et kunstværk, der genfortolker en klassisk stil gennem et moderne sprog, der gennem lyset viser dets værdier af ægthed og effektivitet .

Pære (medfølger ikke) : 5 x MAX 42W E14

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farver, og da den er håndlavet, kan den også tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved hjælp af formularen "Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro