Made in Italy

5 lys venetiansk lysekrone, håndlavet i Italien - Vittoria

  • Made in Italy
  • Kode: VITTORIA
kr 21.181,47 kr 26.476,78 -20%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuge
Længde (cm) 57
Dybde (cm) 57
Højde (cm) 120

5-lys lysekrone håndlavet i Italien i venetiansk glas og metal.

Fin og elegant lysekrone med 5 lys, håndlavet i Italien i blæst venetiansk glas med ravfarvet og krystal finish med detaljer i skinnende gyldent metal . Et innovativt design, der besøger de ædle former for glas under et nyt perspektiv for at give liv til en form for revolutionær skønhed, der er i stand til at tilpasse sig moderne eller klassiske rum. De snoede og dynamiske linjer, der afgrænser dets struktur, omdefinerer traditionelle former for at give en idé om belysning, der er både elegant og moderne, i stand til at overraske og skabe indbydende og klassiske atmosfærer .

En 100% produktion i Italien produktion, der har sine rødder i den autentiske tradition i Venedig , en by med en stærk historie på ti år og en kilde til inspiration til forarbejdning af glas. Hvert element, fint bearbejdet af dygtige håndværkere, der er eksperter i sektoren , fortæller om gamle teknikker, der er udleveret gennem årene, der har bragt den sande essens af glas til i dag og fortæller gennem lyset dets værdier af oplevelse , ægthed og tilbøjelighed til skønhed . Impulsen til at tilbyde møbleløsninger, der respekterer tradition, blandes med ønsket om at skabe noget innovativt for at tilbyde klassisk tilbehør komplet med banebrydende teknologier til at møblere dine værelser med stil, der minder om fortiden. Det, der er født, er et møbelforslag, der synes at være smedet af lys, designet til at dekorere moderne miljøer med al den klasse og elegance, hvormed det oplyste de store haller i gamle bygninger .

Pære (medfølger ikke) : 5 x MAX 42W E14

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farver, og da den er håndlavet, kan den også tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved hjælp af formularen "Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter