Made in Italy

9 lys håndlavet lysekrone fra Venedig, lavet i Italien - Bernadette

  • Made in Italy
  • Kode: BERNADETTE3
kr 50126,95 kr 62658,71 -20%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuge
Længde (cm) 110
Dybde (cm) 110
Højde (cm) 100

Håndlavet lysekrone med 9 lys fremstillet i Italien i venetiansk glas og metal.

Imponerende lysekrone med 9 lys fremstillet i Italien i håndlavet Venedig-røget glas med metaldetaljer i børstet sort nikkelfinish . Et møbleringstilbehør med en stærk scenetilstedeværelse, der justerer gamle lysekroner til en moderne form takket være et design, der er så artikuleret, som det er vigtigt, og tilbyder en ideel løsning til både moderne rum og miljøer i klassisk stil. De buede arme og de snoede træk ved strukturen gør det muligt for lyset at bevæge sig i forskellige retninger, hvilket skaber vidunderlige legespil og gennemsigtighed for et resultat med en stærk visuel effekt .

Hvert element, der udgør disse vidunderlige møbleløsninger, er lavet individuelt og kommer fra hænderne på eksperthåndværkere i sektoren, der takket være et dybt kendskab til den venetianske tradition inden for glasforarbejdning giver ægte kunstværker, der er udstyret med en sjæl og en personlighed, der gør det muligt for dem, der opfinder dem, dem, der laver dem, og dem, der bruger dem, til at skabe en personlig og egnetheds lighed og dermed føle sig empatisk med dem. Hele produktionsprocessen finder sted i Venedig , det bankende hjerte i glasfremstillingstraditionen, hvor man lægger særlig vægt på detaljer og respekterer de gamle teknikker med et ønske om, at det moderne skal projicere sig mod fremtiden. På denne måde fødes autentiske og effektive lysideer, der gengiver klassiske designs, der er genoptaget i en moderne nøgle for et eksklusivt og avantgardistisk resultat .

Pære (medfølger ikke) : 9 x MAX 42W E14

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farver, og da den er håndlavet, kan den også tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved hjælp af formularen "Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro