Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Artisan 8-Light lysekrone i røget venetiansk glas fremstillet i Italien - Vittoria

Kode: VITTORIA1
kr 18.629,83 kr 27.403,05 -32%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Glas og metal
Leveringstider
5/6 arbejdsuge
Længde (cm)
82
Dybde (cm)
82
Højde (cm)
126
Viadurini Lighting

Håndlavet lysekrone i røget venetiansk glas og forkromet metal, fremstillet i Italien.

Raffineret lysekrone med 8 lys i håndlavet Venedig-glas i røget finish med detaljer i poleret forkromet metal , håndlavet i Italien. Den majestæt, der understreger sine former, gør den til hovedpersonen i scenen, ideel til at placeres i midten af rummet, i en stue eller i et stort klassisk soveværelse til suggestive og romantiske atmosfærer. Dens ejendommelighed er repræsenteret af den glatte overflade på glasset, der fremhæver gennemsigtighedsspillet og de vidunderlige levende effekter af lys til et resultat med en stærk visuel effekt.

Fra brugen af råmaterialer af høj kvalitet fra det italienske område og fra den dygtige forarbejdning af glas af dygtige håndværkere i sektoren, der har afleveret de gamle traditioner i årtier, fødes et stort mesterværk af glaskunst, der er kendetegnet ved effektivitet , funktionalitet og en klassisk æstetik . Hver produktionsfase finder sted i Venedig , det glødende traditions hjerteslag, med særlig opmærksomhed på detaljer og respekt for de gamle teknikker med et ønske om det moderne for at projicere sig mod fremtiden. Dermed blander højt håndværk med design og tradition nyt liv ved hjælp af innovative teknologier . Resultatet er et kunstværk, der genfortolker en klassisk stil gennem et moderne sprog, der gennem lyset viser dets værdier af ægthed og effektivitet .

Pære (medfølger ikke) : 8 x MAX 42W E14

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farver, og da den er håndlavet, kan den også tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved hjælp af formularen "Anmod om information ".

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter