Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Udendørs Luksus - Flydende Lænestole og Barer, Puber og Senge

Trona: Italiensk leder inden for udendørs og havedesign

Trona blev grundlagt i 2006 af den italienske designer Christian Tamburinelli. Ideen er at skabe en lænestol, der er holdbar til udendørs, elegant til indendørs og med det specielle træk ved at være i stand til at flyde på vandet.
Denne alsidighed takket være det anvendte materiale, der stammer fra den nautiske sektor, tillader dem, der køber det, at udnytte det både i poolen og udenfor. Faktisk omdannes disse lænestole til komfortable senge.

Den unikke stil og design af disse 100% fremstillet i Italien-produkter vil gøre din udendørs speciel og perfekt til at arrangere fester med venner.
Trona har været et patent på industriel opfindelse og er et registreret varemærke.

Vi i Viadurini er din officielle forhandler, blandt vores forslag er de flydende sæder med dobbelt sæde, Magnum-model eller enkelt sæde, Luxury model, behagelig flydende bar til skål med venner direkte i poolen eller bløde sofaer og puber i nautisk faux læder perfekt at slappe af i din egen have!

Klik her for at læse artiklen: "Hvordan man laver et design udendørs med fremstillet i Italien".

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies