Opret din Drøm Udendørs med Trona: Made in Italy Virksomhedsleder i Sektoren

Trona er lederen af haven: mange skabt i Italien designideer

For en drøm udendørs har du brug for unikt og eksklusivt tilbehør til udendørs møbler. Indendørs rum har brug for en masse opmærksomhed for at være imødekommende og gæstfri. Den perfekte udendørs er lavet af tilbehør og detaljer, der er i stand til at gøre altanen, terrassen eller haven til ideelle rum, hvor du kan tilbringe behagelige forår og sommermomenter i total afslapning. Have, terrasse og privat spa eller offentlige steder er synonyme med kropspleje og velvære. Derfor er møblering af tilbehør til udendørs rum meget vigtig.

At drømme koster ikke noget. Nå, det er bedre at drømme stort. En stor lidenskab er nautisk, ofte scenen med den mest uhæmmede luksus. Uanset om det er en sejlbåd, motorbåd eller en forbløffende yacht, er nautisk en af de sektorer, der mere end andre fortsætter med at udmærke sig og fremstillet i Italien, som fortsat værdsættes internationalt.

Det er ikke en nem udfordring at dekorere din egen båd eller yacht, fordi hver udsmykning og hvert miljø skal følge det samme koncept for at skabe en harmonisk elegance. Så meget opmærksomhed på indendørs og udendørs rum til en unik og original designbåd. Den indvendige indretning er uundværlig for at føle sig hjemme, i en behagelig og personlig indstilling.

Bådens layout har brug for en korrekt organisering af miljøerne: Du bliver nødt til at prøve at drage fordel af ethvert rum. Udendørs møblering af båden er lige så vigtig. Det skal være glamorøst og funktionelt på samme tid. En virksomhed, der udtrykker raffinement og klasse, er Trona.

Trona blev født i 2006 med det første projekt på markedet: en flydende lænestol dækket med materialer brugt i den nautiske sektor patenteret til industriel opfindelse. Denne lænestol er det eneste produkt i verden, du ved, hvor man skal placere sig ud af vandet, og takket være dens alsidighed bliver det også til en liggestol. I dag er Trona et firma, der skaber en masse dekoration til udendørs, elegant båd og yacht. Det er værdsat over hele verden for sin komfort og design.

Cloud-kollektionen er den ideelle luksusmøbellinie til indendørs og udendørs. Denne linje kan prale af en bred vifte af puder, sofaer og lænestole med et fascinerende design perfekt til luksusbåde, men også til at møblere haven, terrassen eller elegante private og offentlige svømmebassiner. Diamods-kollektionen præsenterer en lænestol, sofa, pouf og sofabord med en futuristisk og moderne linje.
Mens Softrona-kollektionen i stedet er en innovativ luksusmøbellinie med sofaer, lænestole, borde og puber, ideel til at oprette unikke stuer til indendørs og udendørs high fashion.

Meget interessant også linjen designet til SPA wellness. Afslappende liggestole til spa og svømmebassiner er kendetegnet ved bløde og svage linjer for total afslapning. Perfekt til både indendørs og udendørs brug.

Lad det unikke design af det fremstillede i Italien møbler fange din opmærksomhed til at dekorere dine udendørs og indendørs miljøer.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter