Originale og Trendy Udendørs rum med Viadurini

Indretningen af ​​ens udendørs rum er afgørende for at skabe kontinuitet med den valgte stil til det indendørs; det være sig et privat hjem, en eksklusiv villa, en spa eller et offentligt rum. Udendørs møbler skal bestemt være praktiske, funktionelle og modstandsdygtige over tid. Ud over det praktiske aspekt ønsker øjet også sin del. For dem, der ønsker at have et glamourøst og trendy møbel, er udvalget af udendørs møbler Viadurini in the Garden.

Vi tilbyder fascinerende havemøbler for sine snoede linjer, intense farver og innovativt design. Hver detalje undersøges detaljeret og fremstilles med materialer, der er resistente over for eksterne stoffer.

Viadurini det betyder høj kvalitet af produkter og materialer; en forførende og original linje, der adskiller det venetianske selskab for sin klasse og originalitet.

Lad os finde ud af i interviewet med Viadurini de nyeste trends for et sofistikeret udendørs

Tre ord til at definere din identitet?
Innovativ, international og kvalificeret.
 
Hvilke faktorer fokuserer du på for at få et designmøbler, der tager hensyn til kvalitet, detaljer og endelig pris?
  • Vi fokuserer meget på forskning i råmaterialer og udvikling af innovative materialer og stoffer, der er i stand til at yde og modstå bedst i udendørs miljøer.
  • Vi samarbejder med kvalificerede designere af national og international berømmelse.
  • Vi arbejder på opfattet kvalitet uden at spilde ressourcer, hvor markedet ikke kræver det.
  • Vi er opmærksomme på markedets behov, vi prøver at foregribe dem og tilbyder altid tilfredsstillende svar 
Hvad er de førende produkter i dine kollektioner og de bedst sælgende?
De bedst sælgende samlinger er også flagskibet i vores produktion: Den Babylon, Cricket og Tibdabo familier er repræsentanter for vævning teknik, der er håndværker tradition, der har altid skelnes og identificeret vores produktion. FSC-stregkodecertificeret teakfamilie er også meget populær takket være den høje grad af tilpasning, der tillader det modulopbyggede produkt, ideelt til enhver form for behov.
 
Hvad er det projekt / samarbejde, du for nylig har fulgt, som du er stolt af?
Der er flere: vi er blevet bekræftet som officielle partnere til møbler af Hard Rock Hotel- hotelkæden, både på Ibiza og Tenerife. Af særlig betydning er samarbejdet med Holland America Line om levering af udendørs møbler, der er modstandsdygtige over for saltvand og beregnet til krydstogtskibet MS Koningsdam . På det nationale område har vi bidraget til realiseringen af ​​terrasserestauranten Grand Hotel Mazzarò Sea Palace i Taormina og spaen på Mirtillo Rosso Family Hotel i Valsesia.
 

Offentlige eller private rum; hvilke typer kunder kræver mest af dine produkter?
De fleste af vores kunder kommer fra hotelbranchen.De er derfor ejere af indkvartering, wellness og restauranter, arkitekter eller udvendige designere, der er involveret i at udvikle store projekter i entreprenørsektoren med fokus på det fri.
 
Hvad er de grundlæggende egenskaber, som tilbehør til udendørs møbler skal have? Og hvilke der adskiller dig?
Udendørsmøbler kan ikke improviseres: Der kræves konstant forskning og undersøgelse for at skabe specifikke teknologier, der gør det muligt for dem at vare over tid og modstå de mest aggressive atmosfæriske stoffer, såsom lys, vand og saltspray.
Derudover er det nødvendigt at opretholde høje ergonomiske standarder: udendørs møbler må ikke have noget at misunde for indendørs, og udendørs rum er intet andet end den naturlige forlængelse af indendørs, og som sådan skal de tilbyde de samme standarder. af komfort. Desuden ønsker øjet også sin del, så den æstetiske komponent og stilistiske forskning spiller en grundlæggende rolle i udviklingen og realiseringen af ​​møblerne. Vanskeligheden ligger i at opretholde en perfekt balance mellem tekniske egenskaber, funktionalitet og design. Vi garanterer smukke, holdbare og komfortable møbler, uden at nogen af ​​disse egenskaber tilsidesætter den anden.

File allegati

Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter