Design Håndklædevarmer til et Elegant og Raffineret Badeværelse

Radiatoren og designet kommer sammen for at gøre dit hjem unikt!

Planlægger du at renovere dit badeværelse og gøre det varmere og mere imødekommende? Designerradiatoren er den perfekte løsning til opvarmning af badeværelset og gøre det til et behageligt og elegant miljø .

En designer radiator er i stand til at transformere miljøet ved at give plads til alles kreativitet. Designerradiatoren bliver mere og mere sofistikeret, raffineret og frem for alt innovativ. Radiatoren kan variere i form, materiale, farve og stil ... De løsninger, som designerne foreslår, er uendelige.

De faktorer, der skal tages i betragtning ved valg af radiator, er forskellige; først og fremmest foretages valget i tråd med husets stil .Klassisk, moderne eller vintage vil altid have sin charme. Desuden er en anden faktor, der skal overvejes, størrelsen på rummet, farven og de pladser, du har til rådighed for at installere en designer radiator.

Radiatorerne eller håndklædevarmerne er indretningstilbehør, der udstråler varme og bruges til at gøre husets værelser varme og komfortable i løbet af efteråret / vinteren. Hvad er de mest almindelige materialer til radiatorer? Normalt er radiatoren lavet af støbejern, et materiale der er i stand til at sprede varmen jævnt. Over tid er der introduceret nye løsninger. Lad os se de vigtigste egenskaber ved de valgte materialer til designradiatorerne.

Støbejern:økonomisk og robust, dette materiale er en perfekt varmeleder og var det første, der blev brugt til konstruktionen af ​​radiatoren.

Stål: elegant, let at rengøre og særligt modstandsdygtig. Med en stålkøler kan du opvarme selv de største rum, fordi den er perfekt til at dække store overflader.

Aluminium: bestemt den letteste og mest raffinerede mulighed, den virkelige fordel ved en aluminiumskøler er den hastighed, hvormed køleren opvarmes eller afkøles, ideel hvis du har travlt med at varme rummet, så snart du kommer hjem efter en lang dag med arbejde.

I vores e-handel skiller produkterne sig ud for innovation, teknologi og æstetik

Viadurini valgte en virksomhed af international betydning, der kunne tilbyde målrettede og pålidelige svar til forskellige kunder med sine fabrikker og med sit produktsortiment. A rkitekter og designere udnytter deres erfaring til at skabe håndklædevarmere og opvarmede håndklædeskinner med  fremragende ydeevne, funktionel og trendy.

Materialerne er nøje udvalgt, partnerne er kvalificerede til at følge en kontrolleret og certificeret produktionscyklus. Her er et galleri med de mest efterspurgte produkter fra vores kunder over hele verden.
Oplev alle 
designradiatorerne i vores online-butik!
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter