Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Myyour

Ikke kun et selskab af møbler, men en reel laboratorium af ideer: Myyour designer og fremstiller belysning elementer såsom gulv lamper, bordlamper, hængende lamper, lyse statuer unikke design. Blandt de mest populære modeller med hensyn 'Myyour oplysning vi: Penelope, Tulip, Pandora, Tino, Bonsai, Nefos, Tumult, etc

Gennemfør vifte af møbler såsom chaiselong udendørs design, bøjler, borde, stole, taburetter, udendørs dekorationer med nogle af de mest populære modeller som Tulip XL, Zoe, Liberty, Crazy Head, etc.

Myyour er en realitet, hvor de mest innovative design ideer er valgt, og omdannet til nye og unikke designløsninger, stand til at udtrykke på samme tid elegance og farve, funktionalitet og æstetik, alsidighed og prestige. På denne måde Myyour produkterne banebrydende, perfekt blanding af håndværk og innovation, til at være hovedpersonen i de mest forskelligartede rum, der er designet til at overtage scenen og give et strejf af eksklusivitet og innovative karakter.

Points låse Myyour filosofi er den forbløffende skue af sine produkter og produktionsprocessen anvendes i navnet på veludført arbejde, fra projektudvikling til valg af materialer og udførelse, indtil mindste detalje.

Det er ikke bare design og teknologi til at gøre en forskel i selv Myyour produkter: med hensyn til materialer, selskabet er nu i stand til at udtrykke de maksimale takket være en ny særlig kaldet polyethylen Poleasy®, udvikles gennem et job søgning varede år med henblik på at eliminere de mikroporøsitet overflade ansvarlig for dannelsen af ​​grimme belægninger og med tiden også af mulige revner.

Poleasy®, patenteret på verdensplan, løser problemet ved at sikre de mest kompakte Myyour kreationer overflader og ydeevne virkelig enestående i holdbarhed, vaskbarhed og farve lysstyrke.