Made in Italy

2 stykker hvid, beige eller grå polyethylenvase - hud fra Myyour

  • Made in Italy
  • Kode: 70301SKIN
kr 10720,37
Foranstaltninger Inf. 33 l sup. 60 H 120 cm
Leveringstider 3/4 arbejdsuge

Designvase i poleasy til indendørs eller udendørs, fremstillet i Italien, 2 stk.

Design: en & is Studio
Hud er en familie af vaser med en lineær form, dens charme er skjult bag dens tekstur, der udløser ønsket om at røre ved dem. Den eksklusive finish er inspireret af observation af de detaljer, som det naturlige miljø lever af, hvilket afslører tilsyneladende usynlige, men ikke ubetydelige detaljer og geometrier: alt har sin egen hud. Skin er familien af vaser, der integrerer Myyour-samlingen. Præget Poleasy-version med bundfastgørelsesplade leveret.
Der er to størrelser til rådighed: S på 55 cm i diameter med 60 cm i højde og L på 60 cm i diameter på 120 cm i højde. I begge tilfælde er hullet til indsættelse af planten altid 32x32x23,5H cm.

Finish: POLEASY® fås i forskellige farver.

Det er ikke kun design og teknologier, der gør forskellen i Myyour-produkter: selv med hensyn til materialer er det Padua-baserede firma nu i stand til at udtrykke det maksimale takket være en ny speciel polyethylen kaldet Poleasy® , udviklet gennem mange års forskning med sigter mod at eliminere de overflademikroporer, der er ansvarlige for dannelsen af grimme patiner og over tid også for mulige revner.
Poleasy®, et eksklusivt verdensomspændende patent, løser definitivt problemet og garanterer Myyour-produktioner mere kompakte overflader og virkelig unikke præstationer med hensyn til holdbarhed, vaskbarhed og farveglans.
Poleasy® med fremragende mekaniske egenskaber, UV-stabiliseret til udendørs applikationer. 99% fri for overfladeporøsitet.

Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro