Viadurini in the Garden: Forår og Sommer 2023 Trends

I denne tid af året med ankomsten af ​​smukke dage og stigende temperaturer, vokser også i os lysten til at tilbringe tid udendørs på verandaen eller din egen baghave. I år viser vi dig tendenserne til at dekorere dit hus udendørs.

Rattan: Årets materiale

Ikke alle kender dens historie og dens karakteristika, men talrige er dem, der bliver fascineret af dette dyrebare naturfibermateriale.

Naturfibres historie 

Rattan blev født i Sydøstasien og tilhører Calameaes familie, det er en naturlig fiber opnået fra forarbejdning af nogle arter af klatrepalmer. Denne særlige vegetabilske fiber har brug for et fugtigt miljø og en ekstremt sur jord, som for det meste kan findes i skovene, hvor den vokser rigeligt.
Kommer fra en klatrepalme, klatrer den overalt og berøver ofte også træerne lys, hvorfor den periodiske høst af dette materiale bidrager til at forbedre kvaliteten af ​​økosystemet.
Et andet mærkeligt faktum om dets historie er det faktum, at sindtil 1700 blev dette særlige materiale kun brugt fra indfødte til at bygge flåder. Det var først senere, der begyndte den store eksport af denne fiber frugtbar for de asiatiske befolkninger, selvom vi i Italien bliver nødt til at vente til 1940 for dets udseende.
 

Karakteristika for rattan som materiale

Ansat i produktionen af ​​mange dekorationsmøbler, såsom stole, puffer eller udendørs lænestole. Rattan kom ind i vores liv og gav os et strejf af eksotisk stil.
Mange er de fordelagtige egenskaber ved dette materiale: det er et let og formbart råmateriale, perfekt til fremstilling af møbler; det er modstandsdygtigt over for skimmelsvamp, selvom det anbefales at udsætte det for periodisk vedligeholdelse for at undgå forringelse; det er biologisk nedbrydeligt, dets brug repræsenterer faktisk et etisk og ansvarligt valg.

Råd om hvordan man bruger rattan i husets indretning

Hvis du har en veranda, en terrasse eller en stor baghave, kan det ikke mangle et møbel i rattan: det kan være et sofabord, en stol eller en udendørs lænestol, det vil vise sig som det bedst egnede valg til at donere elegance til atmosfæren.
Som alternativ til enkeltmøblerne, hvis dette materiale virkelig fascinerer dig, har du chancen for at vælge en rattan stue og skabe et eksotisk afslappende hjørne. I Viadurini in the Gardens samling finder du nogle lydforslag. 

 

Etnisk stil til udendørs

Mellem det følgende års dekorationstrends, og passende med det materiale, vi har talt om, er der den etniske stil. Karakteriseret af stærke og afgørende farver som rød, orange eller brun brugt i modsætning til mere neutrale farver som hvid eller ecru, byder denne stil velkommen til alt, hvad der kommer fra Afrika og Østen, inklusive materialer.

Den uundværlige egenskab for at indrette i perfekt etnisk stil er at besidde evnen til at blande forskellige farver, stoffer og indretningstilbehør, som kan virke svære at kombinere, men som vil få miljøet til at se meget indbydende ud.
Med hensyn til stoffer er det ideelle at fokusere på råvarer, såsom hør, i Viadurini Textile Collection er der et bredt udvalg af elegant og raffineret husholdningslinned lavet af naturligt hør, hamp eller bomuld.
Med indretningstilbehøret kan du derimod lege ved at kombinere møbler lavet med forskellige materialer såsom træ, bambus eller rattan. Effekten bliver en eksotisk og raffineret stil
.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter