Marmor Pulver Radiator den Nye Trend Inden for Bæredygtig Opvarmning

Den nye grænse for opvarmning med marmorradiatoren 100% grøn Made in Italy

Viadurini tager sig af mennesker ved at sprede sund varme i de miljøer, de lever i, med den kreativitet og engagement, der altid har kendetegnet 100% Made in Italy-produkter.
Marmor ændrer sit udseende, forskellige teksturer og former med et italiensk design møblerer dine rum, opvarmer værelserne med et øje for bæredygtighed, takket være brugen af ​​affaldsmarmorstøv.
En samling af radiatorer og håndklædevarmer, der reagerer på enhver stil, behov og størrelse ved at kombinere teknologi og sans for detaljer.

Opvarmning og øko-bæredygtighed: ét øje på fremtiden og ét på nutiden

Made in Italy kombinerer med logikken i den cirkulære økonomi for at give liv til den første linje af nul-impact design radiatorer.
Et 100 % genanvendeligt produkt: Marmorpulverstrålende paneler stammer fra patenterede produktionsprocesser og er fuldstændig genanvendelige. Ved slutningen af ​​dens levetid, efter at have adskilt marmoren fra de andre elementer, bliver de 100% knust og genbrugt, i form af pulvere, inden for forskellige områder og anvendelser. I denne forstand virker den ved at skabe cirkulære strømme af stof, der således er i stand til at regenerere sig selv. Da alle produktionsprocesser udføres ved lave temperaturer, er energiforbruget minimalt.
Denne proces gør det muligt at skabeformer med et fuldstændig innovativt design både for deres æstetiske udseende og for deres ekstreme tilpasningsevne til at blive tilpasset.

5 grunde til at vælge marmorpulverradiatoren

Komfort og livskvalitet er målet for vores passion og kontinuerlige innovation, rettet mod brugen af ​​genbrugsmaterialer med nye og teknologiske produktionsprocesser, hvor arkitektonisk planlægning, design og respekt for miljøet er
uopløselige værdier.
Kun en ansvarlig vision og adfærd vil give os mulighed for at bevare fremtiden for de næste generationer.


1 - Italiensk design:  vi tilbyder et moderne og tilpasseligt design takket være samarbejder med designere og arkitekter.
2 - Zero Energy: vi skaber et "zero impact" håndlavet produkt takket være brugen af ​​genbrugt marmorpulver og vandbaserede bindemidler og plantning af et træ for hvert solgt panel.
3 - Trivsel:vi garanterer levende velvære takket være spredning af varme ved stråling, fordeler den jævnt i hele huset og begrænser cirkulationen af ​​støv og bakterier.
4 - Energibesparelse: panelerne er lavet til også at blive brugt med vedvarende energi. Nem at bruge og sætte op.
5 - Enkel påføring og installation: vi gør livet lettere for partnere takket være et enkelt og hurtigt påførings- og installationssystem, designet til enhver type miljø, fordi de er kendetegnet ved en høj grad af styrke og modstandsdygtighed over for fugt, med beskyttelse IPX4, og fordi de er fuldstændig fri for emissioner af enhver art.

Fås i tre versioner: elektrisk, hvor strømforsyningen opnås ved at tilslutte stikket til stikkontakten på det elektriske system; hydraulisk, hvor stråleelementet er forbundet med systemet med de to solfangere og hybrid, hvor de to systemer er forbundet.

En bæredygtig og patenteret strålingsteknologi

Radiatorerne arbejder med den såkaldte "steneffekt", som tillader hurtig ophobning af varme og derefter frigiver den "blidt", gennem trægheden i materialet, som den er sammensat af. Temperatursensorer, placeret inde i agglomeratet, kontrollerer den korrekte fordeling af varme og sikrer de bedste betingelser for at producere stråling.
Radiatorerne, strålepaneler i marmorpulver virker med nul emissioner, hvilket garanterer sundhed og velvære med deres varme.

6 forskellige stilarter af radiatorer for at tilfredsstille ethvert behov og smag

Linjer - Linearitet og enkelhed af former: Sortimentet er kendetegnet ved lineariteten og enkelheden af ​​formerne forstærket af renheden af ​​den valgte farve. Den er lavet i seks forskellige størrelser med en glat overfladefinish.

Terraa - Stenens charme: det rustikke, der passer perfekt ind i en moderne indretning. Dedikeret til dem, der ønsker at have det godt med sig selv og leve deres forhold til miljøet mere naturligt.

Texturee - En tekstur, der forbedrer teksturen af ​​stoffet: en charme fra svundne tider, en unik tekstur, der gengiver den elegante, varme og bugtede tekstur af det lidt rustikke, men elegante stof, velegnet til ethvert miljø fra det mest moderne til det mest klassisk.

Naturae - Essensen af ​​naturlighed:dette element af det højeste design repræsenterer stammen af ​​ginkotræet og repræsenterer ligesom essensen, der inspirerer det, dets store naturlighed og øko-kompatibilitet. Den lodrette og slanke form er perfekt både i et stort rum og i mindre rum som fx badeværelset.

Stilee - Mødet mellem linjer og geometrier: en linje lavet af kurver, der blinker til varmeelementernes klassiske former, men gensynet og redesignet på en moderne måde. Et rent design, hvor det karakteristiske materiale, der giver en effekt af lethed, passer til ethvert rum i dit hjem.

Wood50 - Træ med naturlige årer: denne radiator bringer træ til live med naturlige farver og årer.Den kommer i en kollektion, der også foreslår nye teksturer gennem en proces halvvejs mellem industri og skræddersyning. Wood50-kollektionen er en unik og original historie, hvor forskellige atmosfærer eksisterer side om side: suggestive og taktile i gengivelserne af træ, innovative og dynamiske i mønstrene. Fem finish inspireret af naturen, der omgiver os for at give varme til dine rum.

Klik her for at opdage marmorstøv radiatorerne.
Email Newsletter
Newsletter
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefonlinjer)
  • Mandag til fredag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.dk
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De angivne priser er inklusive Momsregistreringsnummer