Marmor Pulver Radiator den Nye Trend Inden for Bæredygtig Opvarmning

Viadurini er en virksomhed, der lægger stor vægt på miljøet og øko-bæredygtighed, og af denne grund udvælger og promoverer det nul-impact boligindretnings- og varmeprodukter.
I den nye Viadurini Radiator kollektion, dedikeret til radiatorer, skiller marmorpulverradiatorerne fremstillet udelukkende i Italien skiller sig ud for deres innovation og øko-bæredygtighed.

Den første radiator i verden, der er 100% genanvendelig takket være den nye generations produktionsproces og det anvendte råmateriale.
Marmorstøvet det er affaldsproduktet fra udskæringen af ​​marmor inde i stenbruddene, som får nyt liv takket være patenterede produktionsprocesser, som omdanner det til en håndklædetørrer. Fordelen ved at bruge et genbrugsmateriale er, at det i fremtiden kan genvindes igen for at skabe cirkulære strømme af materiale, der er i stand til at regenerere.

Hydraulisk radiator i marmorpulver, der kan tilpasses, fremstillet i Italien - LineepElektrisk radiator i marmorpulver, der kan tilpasses, fremstillet i Italien - Lineep
Fordelene ved at vælge en marmorpulverradiator

  • Italiensk design: disse radiatorer har et moderne design designet af italienske kunstnere i sektoren og kan tilpasses fuldstændigt i farve, tekstur og type strømforsyning (elektrisk, hydraulisk og hybrid). De er også perfekte til hoteller, restauranter, B&B'er, bondegårde, barer og cafeer takket være muligheden for at tilpasse dem med dit eget logo.

  • Nul påvirkning: takket være en håndlavet produktionsproces og lave temperaturer er den energi, der bruges, minimal til at reducere spild.
  • Varme og velvære: spredningen af ​​varme sker ved stråling, dette tillader en ensartet fordeling af varme i hele huset, hvilket begrænser cirkulationen af ​​støv og bakterier. Disse funktioner er garanteret af temperatursensorerne placeret inde i radiatoren, som sikrer de bedste strålingsforhold.

  • Energibesparelse: Disse radiatorer er designet til også at blive brugt med vedvarende energi.
  • Enkel installation: designet til enhver form for miljø og lette at installere, de er robuste og modstandsdygtige over for fugt gennem IPX4-beskyttelse og fuldstændig emissionsfri.

Radiatorer til enhver stil og trendHybrid radiator i marmorpulver, der kan tilpasses, fremstillet i Italien - Lineep

Disse designerradiatorer, der ligner kunstværker, er perfekte til at indrette hjemmet med et strejf af unik og original stil takket være deres design, der kombinerer æstetik og funktionalitet.

Blandt Viadurinis forslag finder vi radiatorer med dekorationer inspireret af naturen:

  • Terraa - stenens charme: det rustikke passer perfekt ind i en moderne indretning med en basrelief-effekt.

  • Naturae  - naturens essens: elegant træ stammetekstur, der er inspireret af naturens skønhed.

  • Wood50 - træ og dets historie: denne kollektion er en unik og original historie, hvor forskellige atmosfærer eksisterer side om side, inspireret af træets naturlige årer for at give varme til rummene.


Endelig tilbyder Viadurini radiatorer med elegante teksturer og moderne design:

  • Linee - enkelhed af former: radiatorens overflade er glat, kan tilpasses i farve og kendetegnet ved en enkel og lineær stil.

  • Texturee - tekstur af stoffet: tekstur, der minder om stoffets varme og snoede elegance.

  • Stilee - sinuositet og geometri: buede og harmoniske linjer gensynet i et rent og moderne design.

Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter