Viadurinis Have - Guide til Udendørsmøbler

Indret en have eller en altan takket være Viadurinis råd og ideer

Med sommerens ankomst begynder alle dem, der har et uderum, hvad enten det er en lille eller stor have eller blot en terrasse, at tænke over, hvordan de skal indrette eller gøre disse rum mere komfortable og unikke.

Viadurini tilbyder sin ekspertise inden for møbelsektoren og sit store katalog for at lette dit valg og de ideer, du får, hvis du vil prøve din hånd med denne vidunderlige oplevelse.


I denne guide finder du ud af, hvordan du problemfrit navigerer i vores mange kategorier, find det rigtige produkt, der passer til dig, og endelig, hvis du vil, kan du endda kommunikere direkte med en af ​​vores eksperter, der skal følges i alle henseender... Viadurini overlader intet til tilfældighederne.

Men tilbage til os! 

Haven er et grundlæggende element i huset, men den bliver ofte forsømt og bliver ikke vedligeholdt tilstrækkelig. Ofte lægges der stor vægt på designet af havens grønne, mens alt, hvad der vedrører dens møbler, ikke har den store betydning, og det er så nemt at støde på udendørsarealer indrettet ujævnt og uden logik.
Med hensyn til resten af ​​huset, de er nok et par enkle regler og en smule god smag for at gøre det til en grundlæggende del af vores livsmiljø. På den måde vil det være meget enkelt at skabe et hjørne af afslapning og hygge, der kan bruges det meste af året, hvor man kan modtage venner og forberede appetitlige banketter eller hvor man kan tilbringe vores tid i en eftertragtet og velkommen ensomhed udefra. kaos.

Det er klart, at ikke alle haver er ens, men dimensionerne er ikke en begrænsende faktor i indretningen af ​​vores udendørs grønne område, og det er faktisk muligt at opnå et meget behageligt område selv i de mest beskedne rum.
Det er klart, et nødvendigt krav til  udendørsmøbler, det er ikke kun skønheden, men for alt dens evne til at modstå enhver form for vejr : af denne grund har vi en tendens til at bruge møbler i jern eller polyrattan, et syntetisk teknologisk materiale, der er vandtæt og modstandsdygtigt over for sollys og atmosfæriske stoffer.
Men hvis du er en elsker af træ, skal du vide, at der er specifikke essenser og behandlinger, der giver os mulighed for at bruge dette materiale selv udenfor. 

Lad os nu fokusere på produkterne, nedenfor finder du en enkel og intuitiv guide til at finde lige præcis det produkt du leder efter.
Viadurini har en hel sektion af sin e-handel dedikeret til salg af udendørs- og haveproduktereller og nedenfor kan du forstå, hvordan du finder det produkt, du ledte efter blandt stilarter, materialer, filtre, varianter og kvaliteter, du vil have en verden af ​​kombinationer, der helt sikkert vil tilfredsstille din smag.

Udendørs stole, lænestole, taburetter og bænke

I disse fire kategorier finder du nøgleelementet i udendørsmøbler. En have eller terrasse kan ikke defineres som møbleret, hvis der i det mindste er nogle stole og taburetter eller lænestole.
Opdelt hovedsageligt efter materiale såsom: træ, metal, rattan, plastik og stof med hver af dem sine nuancer, vil du straks bemærke de mange og forskellige stilarter, der tilbydes.
Moderne, design, klassiske, vintage, shabby chic og industrielle stole, taburetter og lænestole.

Klik her for at se udendørsstolene.
Klik her for at se havelænestolene.
Klik her for at se de udendørs taburetter.
Klik her for at se havebænkene.

Haveborde og sofaborde

Efter sessionerne er borde, der er høje eller lave, små eller store, det næste skridt for at gøre miljøet indbydende og praktisk.
Hvis valget af det ene eller det andet er alt i din idé om miljø, hvis du ønsker noget, der er tættere på indretningen og følelsen eller stilen af ​​interiøret i dit hjem, et klassisk udtrækbart eller fast bord, gør de helt sikkert din sag... eller hvis du synes, at det ydre skal opleves mellem aperitiffer og snak, kan et lavt bord netop genskabe stemningen på en pub/bar.

Viadurini har udvalgt det bedste af denne type til dig, ved også at opdele dem efter materiale, kan du filtrere de forskellige kategorier med det praktiske målefilter, så du straks kan identificere en gruppe produkter, der passer til dine behov. Også her er stilarterne varierede og for enhver smag er der kun tilbage at vælge det materiale, du foretrækker at udstille.

Klik her for at se de udendørs borde.
Klik her for at se havens sofaborde.

Havesofaer og chaiselong

Nu er tiden inde til at tænke på komfort, der kan udskiftes med stole eller lænestole, men også en meget behagelig tilføjelse for dem, der kun har plads, udendørs sofaer eller chaiselonger er præcis , hvad du ledte efter.
Du kan forkæle dig selv med mange former, stilarter og materialer, alle perfekt filtrerbare fra den enkelte kategori.

Klik her for at se de udendørs sofaer.
Klik her for at se have liggestole.

Udendørs lounges

En kategori, der kunne løse ovenstående på en nem og intuitiv måde, vil du se kombinationer og sæt allerede samlet og klar til at blive købt, ideel til alle typer rum og for enhver smag.
Hvis du ikke har tid eller ideer, kan dette være et godt sted at starte.

Klik her for at se haveloungerne.

Udekøkkener og grill

Nogen sagde: Er du klar ved bordet?
Vi stopper ikke kun ved design, men vi går længere, vi hos Viadurini vælger kun det bedste, og vi vil gerne gøre dine opholdsrum unikke, og hvad er bedre end et køkken på hjul eller en grill for at få mest muligt ud af din have.
Madlavning har altid været en af ​​de bedste aktiviteter at lave udendørs, madlavning af kød, fisk og grøntsager kan være en oplevelse, der giver dig mulighed for at blive delt med venner og familie.

Klik her for at se BBQ-grillerne.
Klik her for at se udekøkkenerne.

Lyse møbler - Udendørs belysning

En have eller en terrasse som ethvert boligrum har brug for passende belysning, her er forslagene lige så varierede som den enkeltes smag, fra enkle, men altid moderigtige væglamper eller gulvlamper og spotlights til det mest innovative design med autentiske møbler, der lyser op kombinerer stil og anvendelighed.

Klik her for at se den lyse indretning.
Klik her for at se udendørsbelysningen.

Udendørs paraplyer

Uanset om du er en lokal eller blot privatperson, kan du kun blive enige om, at solen, især på de mest intense sommerdage, kan være en rigtig fjende at beskytte dig mod.
I dette afsnit finder du mange ideer og løsninger til at beskytte dig mod solen i din have.

Klik her for at se de udendørs paraplyer.

Endelig tilbyder vi dig nedenfor nogle forskellige haveideer såsom gynger , puffer og udendørs brusere , der kan fuldende og berige dit indretningsprojekt .

Klik her for at se de udendørs brusere.
Klik her for at se haveideerne.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefonlinjer)
  • Mandag til fredag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.dk
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De angivne priser er inklusive Momsregistreringsnummer