Viadurini Design Glass Radiatorer - Artikel

Designprojektet

Glasradiatorerne i Viadurini-kollektionen, der fås i elektriske og hydrauliske versioner, er kendetegnet ved deres rene, minimalistiske design, stærke visuelle påvirkning, meget høje modstandsdygtighed over for ætsende stoffer med farvefinisher sat med en 650-graders affyringsproces for at garantere deres modstand og kromatisk uforanderlighed med tidens forløb.
Velegnet til enhver stil, de skiller sig ud i både klassiske og moderne miljøer og bliver et rigtigt møbel. Sammenlignet med traditionelle varmelegemer har de en begrænset samlet størrelse og når maksimalt 6 cm fra væggen.
Fås i sort, hvid, blå, rød og i den stærkt ønskede spejl -version. De består udelukkende af glas og aluminium og har en meget høj modstandsdygtighed over for ætsende stoffer. Alle de kromatiske overflader er fastgjort med en bagningsproces på 650 grader, hvilket garanterer deres modstand og kromatiske uforanderlighed med tiden.

Maksimal fleksibilitet!

Indretningsarkitekter / arkitekter forkæle dig selv! Alle modeller kan monteres både vandret og lodret for maksimal tilpasningsevne til de enkelte miljøers behov.

Fås i både hydrauliske og elektriske versioner, de skiller sig ud for deres nemme installation og brug.

Hydraulisk version

De seneste forsknings- og tekniske opdagelser har gjort det muligt at skabe et højtydende hydraulisk system med et meget lavere vandforbrug end traditionelle systemer, der er perfekt tilpasset til varmepumpesystemer eller vedvarende energikilder.

Elektrisk version

Udstyret med den nyeste generation af berøringsskærmskontrol giver det mulighed for i kombination med fjernbetjeningen at optimere ydeevnen. Med kronotermostaten er det muligt at programmere ikke kun til- og frakobling, men også den temperatur, der bedst passer til slutbrugerens behov.
De tre forudindstillede temperaturtilstande giver dig mulighed for at undgå unødvendigt energispild.

tilbehør

Smukt også tilbehør, der giver dig mulighed for at komplettere radiatorerne med håndklædeskinner og bøjler, der gør dem nyttige og perfekte i værelser ved badeværelset eller køkkenet.

Klik her for at finde ud af det designede varmeglas, der er valgt af Viadurini.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter