Sådan Vælger du et Maleri eller et Møbel til at Møblere dit Hjem

Møbleringsløsninger til enhver stil 

”Et hus er ikke et spørgsmål om mursten, men om kærlighed. Selv en kælder kan være vidunderlig ” skriver en fransk digter.
 
Sandt nok er hjemmet udtryk for os selv og vores familie. Vi skal derfor have alle de rigtige værktøjer til at omdanne det til spejlet i vores essens. Hvordan gør man det? En måde er at være helt opmærksom på detaljer. En detalje, der ikke skal overses, kan være maleriet.
Maleriet er kunst. Kultur. Linjer, farver og kromatiske detaljer kommunikerer en besked, en historie, men også følelser.

Så når du først har overvejet miljøet, farverne, motivet, kan du virkelig have det sjovt i det store udvalg af vores tilbehør til møbler.
 
 

Hvis du elsker skulptur, og du er en dynamisk person, har du en international forretning, og du skal kontrollere tidsplanerne på flere kontinenter. Der er mange forslag. 
Du kan vælge mellem et hånddekoreret lavet i Italien kloden, men også et ur, der har tidspunkter i flere lande.

 
For eksempel dekorationen "Minuti Seconds" af Viadurini med tidsplanen i vores hjem, New York, Moskva, London. Komposit keramik, hånddekoreret med sølvblad, kaffemalet på stiv struktur, blank finish.
 


Hvis du kan lide at rejse og have en romantisk og drømmende sjæl, kan du vælge mellem modellerne af blomsterdesignure kombineret med originale bøjler. 


Et eksempel kan være Petunia- malerietaf Viadurini-indretning med hånddekoreret dobbelt L-struktur med harpiksdetaljer på materialet og det centrale element i relief og blank finish. Kombineret med billedet er den romantiske Appendirosa klædebøjle perfekt i en sortlakeret formet struktur med tre forkromede roser i relief, fem sorte knapper og blank finish.
Meget velegnet kan være lærredstryk, måske for hver by, der er besøgt .. eller de næste destinationer, for Artempo.

 


Hvis du er en moderigtig, design og trendy sjæl, har du brug for et smukt vægspejl, hvor designets elegance møder forfining af materialerne. 
Eksempel Diamante spejl med formet kaffelakeret struktur, dekoreret med glitter, med vandret eller lodret stolpe og blank finish af Viadurini dekor.

 
Hvis du elsker grønne områder og natur, kan du vælge mellem spejle med strukturer i form af sommerfugle eller blomsterlandskaber.
Et eksempel er Melitea- modellen fra Viadurinidecor med en intens brun formet struktur og forkromede drejeknapper. Eller du kan vælge mellem de mange blomsterlandskaber i Artempo, hvor du kan oprette et brugerdefineret lærredstryk af ethvert landskab eller emne i den størrelse, du ønsker. 
 




Hvis du har et vigtigt hjem, eller du har brug for at møblere et mødelokale, har du brug for en skulptur - et effektivt møbel. 


Den elegante Circles eller Molecole-model af Viadurini-indretning med en hånddekoreret perforeret struktur og prægede blade anbefales. 


Hvis du er kunstelsker, og dit hjem har en klassisk stil med træmøbler og mørke toner, ville det være perfekt at møblere rummet med en vigtig og speciel fresco på væggen eller gengivelsen i den størrelse, du ønsker, af en af de velkendte værker fra fortidens store mestre.

For dem, der ønsker at beundre maleriet eller fresken af ​​deres yndlingskunstner uden begrænsning af tid og rum .. kan de helt sikkert sætte pris på det unikke og originale ved Tifernate Artisan Workshop.
Et firma, der arbejder for de vigtigste museer i verden og Italien, inklusive Vatikanmuseerne.
Klassificeret som "italiensk ekspertise" for sin præcision og kompetence i reproduktionen af ​​"ethvert maleri med videnskabelig metode ved brug af materialer og opskrifter, der bruges til originalen, det være sig fra den romerske periode eller 1900'erne, med evnen til at replikere nøjagtig æstetisk kvalitet og garanterer identisk holdbarhed over tid."
 

Hvis du kan lide kunst, men har et moderne hjem med lyse toner og rene linjer, har du brug for farve. Du kan således indsætte et moderne kunstmaleri eller et bestemt ur inspireret af f.eks. Den surrealistiske kunst fra Salvador Dalì.

Så hvis du altid har ønsket at stjæle en meget romantisk Monet, Degas-dansere, Klimt's Kiss eller et Van Gogh-værk .. og se det i sine nøjagtige farver i et lille billede, der er egnet til at pynte din niche i sin virkelige størrelse. , eller en kæmpe sprængning direkte på væggene i dit hjem eller din virksomhed, nu kan du gøre det.

En perle er også modeller af spejle og vægure inspireret af Salvador Dalís surrealisme, hvor kontrasten mellem bløde og hårde former er en grund til refleksion. Bløde ure eller vedvarende hukommelse, det er fra dette maleri, at Antartidees modeller er inspireret. Du kan købe med Viadurini - et e-handelsfirma - og finde den løsning, du foretrækker med forsendelse over hele verden.
 
Her er du bare nødt til at vælge det, du bedst kan lide, og endelig fuldføre miljøet i din lejlighed. Et sidste tip fra eksperterne ?! Glem ikke at bruge din fantasi ...
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter