Den nye Varmetendens: Opvarmning af Elektriske Radiatorer

En ny opvarmningstrend, der i stigende grad bekræfter sig i badeværelserne i italienske hjem, er at bruge elektrisk drevne radiatorer.
Denne metode giver fordele både med hensyn til forenkling af systemerne sammenlignet med traditionelle systemer, faktisk kan hver radiator programmeres og reguleres individuelt og styrer således temperaturrummet efter rum og i den ønskede tid.

De radiatorer elektriske håndklædevarmere vise sig endnu mere nyttigt i helårsboliger eller i områder, hvor det er meget varmt hele året rundt, og derfor er brugen af opvarmningen er ikke kontinuerlig.

I de nyeste og nye hjem, derfor med et højt indeks for varmeisolering, denne type opvarmning takket være de lave anlægsomkostninger og fravær af årlige vedligeholdelsesomkostninger og især hvis det er forbundet med tilstedeværelsen af ​​solcelleanlæg - er et meget gyldigt alternativ til traditionelle varmesystemer.

Møbleringskøler  er et produkt med et elegant design, teknologi, funktionalitet og energibesparelse, der er kendetegnene ved denne moderne varmelegeme.
Møblerens radiator er meget alsidig og fås i hvid eller krom - let og let at installere og nu også i hybridversionen.

Leveres i elektrisk version med konvektorvæske og med 4 færdiggørelsesmuligheder:
  • Med til / fra elektrisk modstand
  • Med justerbar digital termostat
  • Med programmerbar digital termostat
  • Med programmerbar digital termostat og skjult strømforbindelse
Klik her for at finde produkterne fra linjen Viadurini Radiators.
Email Newsletter
Newsletter