Sofabord eller Spisebord? I Dag Kan du Have Begge Dele i en Enkelt Løsning!

På få sekunder forvandles sofabordet til et spisebord.
Et magisk trick? Nej, bare en designløsning, der tænkes at udnytte dine hjemmearealer.

Sofabord eller spisebord?  I dag kan du have begge dele i en løsning!      Sofabord eller spisebord?  I dag kan du have begge dele i en løsning!

Viadurini præsenterer en ny samling af multifunktionsprodukter designet til at styre husets rum bedre. Når vi tænker på møblering af vores opholdsarealer, er det vigtigt at værdsætte de disponible rum for at vælge det mest passende møbleringstilbehør til at skabe et harmonisk miljø.

I dag bliver selv de mindste rum ikke straffet. De sofaborde, at vi præsenterer er perfekte til at kombinere design og funktionalitet. Takket være de justerbare højder til millimeteren, de fordoblede planer og patenterede mekanismer på få sekunder kan disse borde omdannes til spiseborde. Den gas mekanisme vil tillade dig at nemt justere højden på sofabordet gør det til en perfekt spisebord til at organisere middage med venner.

Disse produkter er lavet af dygtige italienske håndværkere med en stor passion for design. De anvendte materialer er af højeste kvalitet. Især er disse transformerende borde lavet af metalstruktur og træplade.

En tidløs og perfekt kombination af materialer til at møblere ethvert miljø fra moderne til klassisk.

Klik her for at se vores katalog!     

Sofabord eller spisebord?  I dag kan du have begge dele i en løsning!
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter