Hvordan Vælger du Middagsservice, Glasvarer og Bestik til dit Bord? Keramik eller Porcelæn?

Udseendet er forbundet med den smag, det er: Design bordservice

Vælg farveskemaet i henhold til dine behov og indretningen i rummet. Du kan basere dit valg på den stil, du har givet til dit køkken / restaurant. I henhold til den "klassiske smag" er de mest elegante retter de med et minimalistisk design, helst hvidt. Helt hvidt servis er altid meget populært, fordi du kan lægge dem i opvaskemaskinen, de falmer ikke, de kombineres med det meste udstyr, de får mad til at skille sig ud og aldrig gå ud af stil. Der har dog været et stigende antal retter med lyse , farverige, munter dekorationer , der lykkedes at genoplive bordet og køkkenmiljøet.

Spisestørrelse og -mængde:

Hvis du vil bruge meget store plader, skal du måle rummet inde i væggenhederne og opvaskemaskinen; for eksempel passer en 30 cm-plade mange gange ikke ind i et normalt 30 cm skab. Derudover mener nogle mennesker, at stort porcelæn fører til overspisning, mens andre synes, at tom plads er meget elegant.

Overvej, hvad du har brug for. Til hvert dækning har du brug for: 2-3 tallerkener, 2 kopper, en lille skål med låg, 1 dessertplade og 1 te / kaffe service. De behøver ikke alle at være sammenkoblet, du kan drage fordel af dem til at udtrykke din kreativitet og vælge meget prangende former, farver og teksturer.

Hvordan vælger man et spisevarer: keramik eller porcelæn?

Når vi tager et køkkenbord, samt de lejligheder, som de skal bruges til (arbejde, hjem og specielle lejligheder) og design, er materialet en grundlæggende ting, som vi skal være opmærksomme på.
Retterne på markedet er lavet af forskellige materialer, men hovedsageligt falder valget på to af dem:
  • Keramisk
  • Porcelæn
Keramik er et billigt  materiale, og derfor koster genstande lavet af dette materiale generelt mindre. Spiseværktøjet, der er lavet i dette materiale, er beskedent til daglig brug.
I modsætning til keramik er porcelæn et meget værdifuldt materiale . I relation til almindelig keramik har den erstattet den i næsten alt i madlavning og cateringverden.
Dette skyldes, at porcelænsplader har overlegen modstandsdygtighed mod aldring og større hårdhed og holdbarhed end normale keramiske plader. Endelig præsenterer de punkter med overlegen lys og en klart lysere hvid farve.

Nu er du klar til at købe den ideelle service til dig og dine behov. Vi råder dig til at se disse 4 kategorier valgt af os for at finde det bedst fremstillede i Italien servise.

1 - Middagsservice
2 - Glas Sæt
3 - Bestik
4 - Te Sæt og Kaffesæt
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter