Hvorfor Vælge Linned som Stof i dit Hjemmetekstil?

Vælg linned til din personlige wellness

Linned, af natur hypoallergenisk og antibakteriel, respekterer huden uden at irritere. Hygenisk takket være dens absorbans og hurtige fordampning. Kraftig termoregulator giver uforglemmelige fornemmelser. Ved kontakt frigiver det sunde negative ioner i modsætning til syntetiske fibre. Takket være dens struktur holder det ikke snavs ved vask.

De ædle egenskaber ved linned

Antistatisk, holder ikke støv. Blandt de mest resistente fibre i naturen. Det ældes ikke. Det frigiver ikke fnug. Det absorberer ikke dårlig lugt. Med hver vask bliver den blødere og holder dens struktur og lysstyrke uændret.
Vælg hør for at understøtte et økologisk liv.

Sammenlignet med andre fibre forbruger hørplanten mindre næringsstoffer fra jorden, hvilket gør den endnu mere miljøvenlig. Fra dens høst bruges hele planten 100% til adskillige anvendelser. Det er også helt genanvendeligt og bionedbrydeligt.

Lino er synonymt med skønhed

Linned er elegant og forførende. Unikt og umiskendeligt. Altid et symbol på prestige og adel. Det fortryller dem, der har god smag og ved, hvordan de skiller sig ud. Dets udseende er altid nyt og lyst. Dets fold giver et spil af lys og skygge. De er manifestationen af ​​dets stærke og naturlige karakter af "levende" stof.

Hørens historie

Dets navn har græsk oprindelse "løve" (wire). Der er bevis for, at det er brugt af mennesker allerede i 8000 f.Kr. med de gamle egyptere, babylonier, fønikere og andre gamle folk, der brugte det som ritualsymboler for prestige og magt. I Europa havde den sin maksimale diffusion i middelalderen. Introduktionen af ​​bomuld har aldrig fået sin charme og adel til at gå ned til i dag og holder sit banner af naturfibre af høj kvalitet høj!

Oplev vores linneprodukter i afsnittet på Viadurini Tekstiler websted. Klik her for at se vores fantastiske produkter som pudebetræk - dækker, duge, opvask, forklæder, tæpper og meget mere.
Email Newsletter
Newsletter