Sådan Vælges det Rigtige Krystalglas til Bordet - Artikel



Hovedtyperne af briller: hver drink har sit eget glas

I daglig brug bruger vi normalt de samme briller, men det er godt at vide, at brillerne virkelig er mange og adskiller sig efter brugen af ​​dem. Generelt er brillerne gennemsigtige og farveløse, og kun vandglaset kan også farves.

Tumblere er stængeløse briller med bred mund og bruges til vand, til drikkevarer generelt til mange typer cocktails. Den lave tumbler (også kaldet gammeldags) bruges til vand og coctkail og generelt til alle alkoholholdige cocktails serveret med is.

Den mellemstore tumbler er velegnet til likører eller spiritus serveret uden is. Den høje tumbler bruges til lange drinks og frugtcocktails, da dens kapacitet gør det muligt for frugten at forblive nedsænket i likøren.

Bægerglas  er de mest velegnede til vin, da de forhindrer varmen i at ændre dens aroma og temperatur ved at forhindre håndkontakt med koppen. Desuden skal du huske, at glasets form og størrelse gør det muligt at forbedre personligheden hos de forskellige typer vin og bedre forstå deres kvaliteter og nuancer.

Vinbriller - men dette er en regel, der gælder for alle briller - bør aldrig fyldes helt for at forstå indholdet fuldt ud.

At nyde en god whisky i slutningen af ​​dagen er en luksus, som vi alle skal have råd til. Det øjeblik af fred, mens vi nyder vores yndlingsdrink, er et af de bedste øjeblikke på dagen. Hvis du vil nyde denne drink ordentligt, skal du gøre det i et godt whiskyglas, der garanterer dens smag.

Der er mange modeller af whiskyglas, de fleste er normalt lave og brede. Mens mange måske deler et lignende design, er der faktisk store forskelle mellem dem. Nogle er lavet af krystal og andre af glas, andre er højere.

3 ting om Whysky-briller at huske på:

  • Whisky er ligesom vin en levende drink, der påvirkes af beholderen. Et godt whiskyglas giver vores drink en bedre smag. Det holder også alle sine nuancer intakte og giver dig lettere iltning.

  • Whiskyglas har en lignende form, alle skal have et bredt, lavt design. Mange er lavet af krystal, men du kan også finde dem af glas.

  • Disse modeller er tulipanformet med en smallere mund og et kuplet center. Disse briller bevarer aromaerne, hvilket forbedrer smagen af ​​likøren og giver dig mulighed for at sætte pris på alle træets nuancer.

Krystal i briller en enestående og økologisk løsning: alt italiensk!

Nu hvor du kender til eksistensen af ​​alle disse typer briller, vil vi introducere dig til materialet i stedet på grund af alle materialer er det fremstillede i Italien krystal, som Viadurini tilbyder, det bedste på markedet: produkter af den bedste italienske håndværker virksomheder derfor den virkelige fremstillet i Italien!

Unikke egenskaber LUXION® øko-krystal glas, der er transparent, farveløs, opretholder temperaturen og smag af service, gør det muligt at smage vine og andre drikkevarer ved at udvise deres sensoriske profil for optimal analyse. Leder inden for cocktails med uendelige kreative forslag til barer og mixologi: fremtidens cocktails er inspireret af tradition takket være Viadurini-samlingerne.

Fra kombinationen af ​​glans, gennemsigtighed og farveløs, der gør Eco-crystal LUXION®-glas til det ideelle materiale til hjemmet og professionel gæstfrihed til en traditionel og elegant smag.

Klik her for at finde alle de krystalglas, som Viadurini tilbyder.

Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter