Julebord - Dekoreret med Duge, Tallerkener og Briller med Tema - Råd

Forberedelserne til ferien og julen starter fra bordet: koordinerede duge, tallerkener og briller

Når ferien kommer, er det altid bedst at være forberedt og have alt hvad du behøver for at nyde disse glade dage fuldt ud.

Som for hver ferie er husets virkelige hovedperson bordet, og af denne grund vil vi tilbyde dig ideer og produkter, der kan gøre atmosfæren unik og karakteristisk.

Uanset om du vil have noget klassisk, elegant og moderne, i denne artikel finder du helt sikkert ideelle løsninger til dine behov.

Valget af julebord

Dugen klæder bordet og er uden tvivl det grundlæggende element for at genskabe bunden af julestemningen under en frokost. Hvid eller farvet, broderet eller med udskrifter (så længe du ikke overdriver det) dugen skal være ren og stryges godt, have de rigtige dimensioner (falder derfor mindst 30 cm pr. Side, så "tæppet for kort" -effekt undgås ) og respekter bordets form (det vil derfor være rektangulært, hvis bordet er rektangulært, rundt, hvis det er rundt osv ...). For stoffet vil valget være mellem bomuld og linned, som er de mest populære og mest prestigefyldte og elegante.
Dugen er også grundlaget for det valg af farver, der karakteriserer vores bord.Vi ville derfor have en atmosfære af glæde, der foretrækker grønne og røde toner. Hvis vi i stedet ønsker at give et strejf af klasse, kan vi vælge kombinationen af ​​to farver: hvid og rød, hvid og sort, hvid og guld, men også sølv og blå eller guld og blå, sidstnævnte giver bordet lys og elegance, en perfekt atmosfære også til julemiddagen eller i slutningen af ​​året.

Det rigtige sæt juleretter

Den mest almindelige juleservise service er normalt lavet af hvid porcelæn og beriget med sarte dekorationer på kanterne. Små grantræer, stjerner og snefnug skifter på skålens hvide overflade sammen med julestjerner og tynde kristtornkvist. Fortsæt med røde og grønne tartan mønstre eller med hvide prikker på en rød baggrund for at dekorere alle retter med traditionelle julemotiver. Hvad angår farverne på julebordsservicen, kan en energisk rød, lysegrøn, traditionel hvid og guld ikke mangle for at fremhæve de mest dyrebare detaljer. Mønstre af farver og former følger hinanden på suppetallerkener og plader, der også involverer dem til desserter og bakker, der skal placeres på dugen næsten som ægte centerpieces.

Julebriller - Imponér med farver

Let at kombinere og ikke bindende, julebriller er det ideelle supplement til et ungt og uformelt bord, farvet eller monokrom.
Unmissable rød, grøn og guld, som altid har været de typiske farver på julebordet, alsidig og let at kombinere med duge, tallerkener og centerpieces.

Vi ønsker dig en god ferie og et dejligt og godt år.

Du kan se alle de jule- og ferieprodukter, vi har til salg, ved at klikke her!
Email Newsletter
Newsletter