Sådan Søger du Efter Produkter, der Imødekommer dine Behov på Vores Websted - Navigationsvejledning

Velkommen til Viadurini, den største e-handel inden for salg af håndlavede designmøbler fremstillet i Italien og internationalt.

Denne korte vejledning viser dig, hvordan du hurtigt navigerer på webstedet, hvilket får mest ud af, hvad der er tre af de funktioner, der er vigtigst for at gøre webstedet unikt Viadurini:

  1. Fremstillet i Italien mærkevarer.
  2. Lavet til at måle produkter.
  3. Jongler med kategorierne.

1 ° Hvordan genkendes de produkter, der er udelukket Made in Italy fra de internationale?

Viadurini er synonymt med Made in Italy, da vores vigtigste mål er at bringe det italienske håndværks kultur og ekstraordinære skønhed til resten af ​​verden.
For at gøre dette kom vi i kontakt med de bedste producenter og butikker, som vores område kan tilbyde. Fra pleje af materialer, til håndværk, til opfindsomhed og kreativitet hos kunsthåndværkerne , tilbyder vi dig et katalog fyldt med autentiske unikke stykker, som hver fortæller på sin egen måde, Italiens historie og skønhed kendt over hele verden.

For at genkende disse produkter har vi udviklet en meget metode, der er enkel og intuitiv for dig der straks fanger øje: På billedet af produktet vil du se en lille rektangulær strimmel med ordene "Made in Italy" og til højre flagget med farverne i Italien.
Alle produkter med dette billede er italiensk certificeret.

Eksempel:

2. tilpassede produkter - Hvordan kan jeg anmode om tilpasning af bestemte produkter?

Gennemse webstedet finder du de produkter, der kan tilpasses på forskellige måder eller endda specialbygget, så de passer bedst til dine behov.
Produkter som senge, radiatorer og borde er dem, der mest af alt har denne ordlyd i produktarket:

ANMODNING TILPASNING: Dette produkt kan også laves efter mål. For information: info@viadurini.dk eller udfyld nedenstående formular Anmod om information.

Intet kunne være enklere, indtast dine data og dine anmodninger i det relevante felt,  som dukker op ved at trykke på knappen, og så hurtigt som muligt vil en af ​​vores ledere kontakte dig for at give dig alle de oplysninger, du har brug for.

Eksempel:

3 ° Specifikke kategorier, der bedst hjælper kunden med at finde det ønskede produkt

Vi hos Viadurini har oprettet et funktionelt netværk af kategorier, der gør det muligt for alle at finde det ønskede produkt med det samme.
Dette er muligt takket være et kaskadevalg, der starter fra en generel beholder, der gradvist bliver mere og mere specifik, så der i slutningen af ​​din søgning tilvejebringes en beholder med produkter med de specifikke egenskaber, du leder efter.

Lad os sige, at du leder efter et udtrækkeligt træbord.

Som vist på billedet kan du enten søge efter det ved hjælp af de relevante kategorier øverst eller de til venstre for skærmen i den sorte forklaring.

En anden metode, vi anbefaler, er at bruge søgefelteti modsætning til kategorierne finder søgefeltet alle de produkter, hvis titel indeholder de nøgleord, du har brugt.

Eksempel:

Med denne metode kan du også bruge de praktiske søgefiltre, som vi har stillet til rådighed for dig:

  • Kategori,
  • Prisklasse,
  • Mærke.

Og hvis alt dette ikke var nok, kan du altid kontakte en af ​​vores piger direkte via det relevante telefonnummer, som du finder øverst til venstre på skærmen, for at bede direkte om information om produktet og blive guidet i det valg, der bedst passer til din behov.

Med dette slutter guiden, og vi håber at se dig snart på vores side.

Tak fra alle ansatte i Viadurini - International Design.

Klik her for at vende tilbage til Viadurini Home Page!

Email Newsletter
Newsletter