Industriel stil: Inspireret af 1950'erne til at indrette kontrakt- eller private rum

Den industrielle stil er en af ​​de mest brugte i møbelverdenen, og det giver indretningsarkitekter mulighed for at designe boliger med store rum og højt til loftet, ru vægge, fritlagte mursten og møbler fremstillet hovedsageligt af materialer som træ og jern. 

Historie og oprindelse af den industrielle stil

Født i 1950'ernes New York, fra genvinding og genbrug af glemte rum, der tidligere havde fungeret som kontorer, fabrikker, industrier. Disse rum blev gendannet og moderniseret for at blive omdannet til huse og lejligheder. Amerikanske film og tv-shows bidrog sammen med Pop Art til denne stils berygtelse, som dermed begyndte at brede sig i de store metropoler og nåede alle europæiske byer.

3 tips til perfekt industriel indretning

Beslutningen om at indrette i denne stil starter med valget af boligareal: hemser eller lejligheder i åbent plan foretrækkes, da de har store værelser, der perfekt efterligner autentiske industrirum.

Balanceringslinjer

Linjer er kendetegnet ved at være sobre, essentielle og tydelige. Faktisk plejer møbler at være lavet med et enkelt og essentielt design, der understreger dets funktionalitet. Den største risiko er at skabe et koldt og slet ikke imødekommende miljø.
Vores forslag er at vælge et stort, men ikke spredt rum, der kan rumme møbler, der har en perfekt balance mellem de rene linjer i jern og det unikke ved træ.
 

At give indstillingen en historie

I den industrielle stil ligger den største vanskelighed i at finde den perfekte balance mellem pleje af miljøet og den slidte stil , typisk for industrielle møbler. 
I denne stil er det vigtigt at respektere rummets historie og derfor at integrere de elementer, der udgør det, i husets indretning. Et eksempel på dette er synlige rør, bjælker og mursten placeret inde i de lofter, der er ombygget fra gamle fabrikker.
 

Essentielle møbler

Da disse er store og lyse rum, er det rigtigt at forbedre dem. Af denne grund, når man indretter et hjem i denne stil, er det vigtigt at vælge væsentligt og effektfuldt indretningstilbehør . Robuste møbler med enkle, rene geometrier og genbrugsmøbler, såsom vintagemøbler, der findes på antikke markeder.

 
 

Viadurinis forslag til industristil

Viadurini har i sine kollektioner udvalgt nogle møbler, der er perfekte til at dekorere dit hjem med industriel stil. Med hensyn til belysning i Viadurini Lighting-mærket finder du pendellamper lavet af langtidsholdbare materialer af erfarne håndværkere, farvet væglampe i keramik og jern og loftslamper, der kombinerer funktionalitet og skønhed. Disse er unikke og originale stykker, der kombinerer traditionelt italiensk håndværk med kvalitetsmaterialer.

Viadurini anbefaler: Viadurinis råd til at skabe en perfekt industriel atmosfære er at bruge rå materialer, der fuldt ud udtrykker charmen ved enkelhed såsom et harpiks- eller cementgulv og detaljer lavet af metal, træ.

 

Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro