Den Enkle Historie om et Briccola-Træ

Det var engang i Venedigs lagune, der var en gammel briccola. Hans liv havde været rig på arbejde og med ny viden takket være hans position i lagunen. Da det blev valgt af bygherrerne af barriererne, som signaliserede for bådene den lagable zone i lagunen, var den ung, og overfladen på hans krop var perfekt.

Briccola træet

Måske undrer du dig over, hvad der er en briccola, her er svaret på din tvivl. Briccola er et stykke egetræ, en slags stang, der anbringes i havet for at indikere de farbare vandveje til bådene. Især denne briccola blev misundt af hendes brødre på grund af hendes særlige korn, der skabte en syndig virkning på overfladen af hendes træ.

Det var mange år siden, at hun for første gang blev konfronteret med en dyppe i lagunen for at gøre bekendtskab med alle havets indbyggere. Nu følte briccola sig gammel og træt, et liv tilbragt midt på sædet havde efterladt dybe tegn på hendes krop. Træet blev først glat og nu præget af den unikke og ekstraordinære ridsag af små bløddyr, der skulpturer unikke broderier og dekorationer.

Disse eksterne agetner er grunden til, at briccola-træstænger periodisk skal udskiftes. Den gamle briccola vidste, at hendes job i havet var ved at afslutte, hun så mange venner forlade at gå et sted, men hun følte sig ikke klar. Hun ville stadig være nyttig.

Fra havet til kunsthåndværkstedet

Måske var hendes anmodning så oprigtig, at der blev lyttet, da briccola blev fjernet fra havet, valgte en gruppe håndværkere hende og bragte hende med i deres laboratorium. Her blev træet, fascinerende i broderierne af hendes overflade, brugt til at skabe fantastiske spiseborde. Håndværkerne indarbejdede briccola-træet i glasset og skabte en skør armony i borde, der blev unikke og tilpasselige kreationer gennem valget af stykke briccola-træ med det foretrukne broderi. Et simpelt design, men med en stor elegance, der gør det bord, som du vælger at møblere din spisestue eller din stue, til en levende genstand fuld af historie.

Du vælger et venetiansk bord i briccole fra vores Viadurini-websted for at give dit opholdsrum et unikt bord med stor charme, der bringer et stykke af Venedigs by til dit hus!

"Klik her for at se vores katalog!"
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter