Made in Italy

af delfin Designer træbord og Venedig venetianske glas

  • Made in Italy
  • Kode: TAVOLO VENEZIA
kr 88352,51 kr 110440,62 -20%
Leveringstider 20 arbejdsdage * Leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager.
Tilpasset Denne vare kan tilpasses. For yderligere information: info@viadurini.dk
Af delfin Designer træbord og Venedig venetianske glas
Venedig er en unik og enestående bord, i den er indeholdt historie og hyldest til byen Venedig og dens "Briccole" betyder eg poler og eg, der anvendes i årtusinder til at rapportere til de indre områder af lagunen bådene. Dette træ bliver brugt som en væsentlig bestanddel af bordet. Hver delfin, ved slutningen af ​​sit liv, og bliver erstattet Viadurini valgte at udnytte denne "genbrug" materiale formidle et objekt til kun møbler i verden al den skønhed og magi i denne by. Den Venezia slutter sig til bordet af hærdet træ charme efter tid og natur, glas, husker gennemsigtigheden af ​​vandet, dronning af byen. Tabellen er faktisk lavet med en rektangulær plan fremstillet af to lag glas + 10 mm og 10 koblet mellem de to lag af gulvet er en tynd træ sektion af Briccola i alderen eg.
enkel og elegant, med en rektangulær form, og den unikke og uforlignelige design, der passer til alle typer af møbler bord. Træet af "Briccole" og glassmelten så i en varm og ubrydeligt omfavnelse. Bemærk basen i buet glas, forbundet af en eg pladetykkelse på 30 mm. Venedig fås i to forskellige størrelser, vælge den, der passer dig!
En tabel lavet helt i Italien.

Bemærk: Da vi gjort en reel delfin alderen eg ark, eventuelle forskelle med billedet skal betragtes som produktets unikke egenskaber.

Materialer:
- Glas top og delfin
- Glas Legs med eg indlæg

ARTISAN PRODUCER
Denne luksus møbelkollektion tilføjer et strejf af moderne elegance og metro til alle de mest glamourøse rum, og endda til dit hjem, aldrig give en atmosfære spændende og meget naturskønne.
Viadurini   Han samarbejder med en vigtig håndværker virksomhed med det formål at deltage i skabelsen af højt karakteriseret steder, til rum trække sig tilbage for at undslippe virkeligheden, øge ekspressionen af ens personlighed, plads til at trække vejret og drømme. Hent kontakten med den kreative autenticitet objekt født fra tanken og typisk italiensk kultur, til en unik blanding af tilbehør indrette rum med en distinkt, unik, ikke moderne, ikke klassisk, men i stand til at kommunikere med enhver stil.
Virksomheden blev grundlagt i 1991 i Treviso, 20 km fra Venedig. Fra denne enestående by lærte hun kunsten at smukke ting, de arkitektoniske proportioner, brug af forskellige materialer og inspiration i fjerne kulturer genanvendes af strålende italiensk håndværk. Et sæt af objekter, unikke og autentiske, til rådighed for indretningsarkitekter til at skabe mere og mere eksklusive design, anderledes, aldrig godkendt, en luksus uddannet og moderat demonstrative udtryk for en igangværende forskning design dekorative sophisticatedly.

"Møblerne bliver udtryk for den sjæl, der forvandler rummet til en ægte multi-sensorisk oplevelse."
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro