Oplev de 4 Innovative Materialer til dine Badeværelsesmøbler - Opret din Sammensætning

Den Viadurini Bathroom Collection tilbyder den elegante og funktionelle design af møbler kompositioner, der vil forvandle dit badeværelse miljø ind i et rum dedikeret til komfort, omsorg og regenerering.

Vi ønsker, at du skal dvæle ved en af ​​de største værdier for vores produkter: materialernes unikke kvalitet.
Vores italienske mesterhåndværkere har opdaget nye metoder til kun at give dig det bedste til dine hjem.
De dyrebare materialer og raffinerede løsninger forbedrer de hjemlige omgivelser og fremhæver deres funktionalitet og sansemæssige glæde. Bevæger sig mellem strenge geometriske former og en meget mere original rumstyring, vil de helt nye linjer altid designe et ordnet miljøhvor du skal passe på dig selv.

Lad os se nærmere på materialerne, der bruges i vores kompositioner:

MELAMIN

Dette materiale er i forkant med hensyn til modstand og alsidighed, melamin kan efterligne egenskaber ved andre materialer, såsom træ og laminat, samtidig med at det opretholder dets bemærkelsesværdige tekniske egenskaber. Fås i en bred vifte af krom og teksturer og kan let tilpasses til enhver stil i huset.
 

UV-LAKER

Denne fantastiske lakering med UV-teknologi er lavet på en akrylbase for høj stabilitet over tid med hensyn til overflade og farve.
Den blanke overfladefinish giver mulighed for at nå høje egenskaber ved modstand mod ridser og slid kombineret med fremragende rengøringsvenlighed og mindre gulfarvning over tid. Stort set alt hvad du har brug for perfekt holdbarhed.
 

FENIX

Et nyt materiale på markedet, hvor vi har den eksklusive, innovative, super uigennemsigtige og bløde tuk, skabt til interiørdesign. Det kombinerer raffinerede æstetiske løsninger med avanceret teknologisk ydelseDen eksterne del af FENIX opnås ved hjælp af nanoteknologier og er kendetegnet ved en overflade, der er behandlet med ny generation af akrylharpikser, som giver dette nye materiale ekstraordinære egenskaber og åbner en ny sti i interiørens verden.
 

FENIX

Laminatet består internt af lag af cellulosefibre imprægneret med phenolharpikser og overfladisk et eller flere lag cellulosefibre med æstetisk funktion, imprægneret med termohærdende harpikser og bundet sammen ved en højtryksproces. Stratificeret HPL er et fremragende kvalitetsmateriale for dets funktionelle og æstetiske potentiale. Dens egenskaber ved slidstyrke, hygiejne, gør det til det ideelle materiale til realisering af møbleringssystemer. Også ideel til alle applikationer, hvor det er nødvendigt at kombinere modstand og design, HPL Stratified, tilgængelig i forskellige typer, er det mest pålidelige materiale og det rigeste med æstetiske funktioner også til oprettelse af moderne design tilbehør.



Klik her for at finde ud af alle badeværelseskompositioner, der har disse bestemte materialer i deres sammensætning.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter