Aldo Bernardi moderne ophængslampe i keramik I Lustrini 5

  • Kode: L5MINI-BM-SHOWROOM
kr 1.737,88 kr 2.482,67 -30%
Materiale Mat hvid keramik
Leveringstider 7/10 hverdage

Pendellampe lavet i Italien i keramisk, moderne design, L5 Lustrini kollektion af Aldo Bernardi.

Et korrekt valg af lyspunkter er afgørende for at få mest muligt ud af rummene. Elementer med et raffineret design og fremstillet i Italien er at foretrække, en garanti for høj kvalitet og værdi.
"Lustrini"-kollektionen tilbyder lamperne fra den berømte Lustri-linje af Aldo Bernardi i en reduceret version. Linjer, former og finish er alle baseret på en moderne og ren stil, perfekt til at dekorere enhver form for miljø. En interessant indretningsløsning er at kombinere Lustri og Lustrini, der kombinerer forskellige former, størrelser og finish.

Innovativt og skarpt design kendetegner denne lampe, der udelukkende er lavet i Italien . Lampehuset er udstyret med en linse-diffuser, der udvider lysstrålen, for at opnå maksimal effektivitet. Den har et 3 meter langt kabel og en ikke-dæmpbar LED lyskilde.

Dette produkt finder også sin perfekte plads i kontraktmiljøer, såsom hoteller, barer og restauranter, hvor der kan skabes fascinerende kompositioner, der inkluderer "basic" elementer og "mini" elementer i forskellige finish og former.

NB : Pærerne medfølger ikke.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter