Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Aldo Bernardi

Belysning og unikke lamper: tredive års lidenskab og forskning har ført Aldo Bernardi at skabe sin egen unikke stil og "beroligende", fri for mode og konformisme, der er godt anerkendt i belysning markedet, projektører og lanterner have, indendørs og udendørs lamper og tilbehør, der kombinerer tradition og innovation.

Virksomheden er kendetegnet ved en produktion, hvor den håndværksmæssige produktets art, alle færdige og dekoreret i hånden, afspejler typisk produktiv aktivitet af Asolo bakker område.

Forslagene fra Aldo Bernardi er samlet i to forskellige samlinger: "The Brass" og "The Distinguished".

Den linje af "The Brass" omfatter lysarmaturer, hængende lamper, væglamper, bordlamper eller gulvlamper og haven med en rustik smag og klassisk. Artikler håndlavede ved hjælp af materialer såsom messing og kobber, elementer af særlig og unikke møbler.

Samlingen "den hæderkronede" foreslår lamper moderne design og innovativ, leger med former og materialer: Aldo Bernardi tilbage til, hvad var hans udgangspunkt, keramik. Aldo Bernardi havde det sjovt at prøve og afprøve nye glasurer, nye finish, nye keramiske materialer. Resultatet er væsentlige former, der skiller sig ud for ejendommelighed af dekorationer, resultatet af manuelt arbejde, hvor erfaringer er en vigtig merværdi.