2 motor lift stol med shiatsu massage lavet i Italien Bria

  • Kode: BRIAR-1 RED-SHOWROOM
kr 25.145,62 kr 31.432,01 -20%
Foranstaltninger L 82 x D 106 x H 112cm
Leveringstider 7/10 hverdage

2 motor lift stol med shiatsu massage lavet i Italien Bria

NB: lænestolen tilbydes til kampagnepris, da den har en defekt på ryglænet, som ses på billedet.

Bemærk venligst: betræk lavet af rødt mikrofiber.
Traditionel, sofistikeret, med lange eller forlængelige sæder; Bria afslapningsstolen har en avantgarde-mekanisme og er ergonomisk designet til at garantere dig en afslappende og regenererende massage.
Den 2-motorede løftemekanisme gør det muligt for Bria lænestolen at justeres til forskellige positioner, herunder lift-up positionen, som gør det muligt for personer med bevægelsesbesvær nemt at indtage en oprejst position. Under løftefasen hæver lænestolen sig parallelt med jorden med 10 cm.
Total Relax position (seng) : tillader total afslapning ved at nå sengefunktionen med fuldstændig åbning af ryglæn, sæde og fodstøtte.
TV eller læseposition : Ryglænet forbliver i en vinkelret position på sædet, og fodpladen åbnes for at sikre komfort for benene.
Løftestilling : den opnås takket være mekanikken med LIFT-funktion, og den er grundlæggende for alle de situationer, hvor personen har svært ved at rejse sig fra siddende stilling.

Bria afslapningslænestolen er også udstyret med MF450 Shiatsu massage , som består af en form for massage, der praktiseres for at forbedre blod- og lymfecirkulationen, der er i stand til at skabe indre ro og fysisk velvære. Massagesystemet består af en mekanisme bestående af to arme udstyret med massagehjul monteret på skinner, som ved at glide følger ryggens konformation og udøver en konstant og homogen massage på hele den dorsale overflade. MF450 shiatsu massagesystemet er teknologisk avanceret og garanteret 100% fremstillet i Italien .
Systemet omfatter tre forskellige typer af shiatsu massage:

- Udstrækning: udfører en formgivende strækning af rygmusklerne, fremmer dokompression af rygsøjlen, forlængelse af det intervertebrale rum og afspænding af de involverede muskler. Denne type massage er ideel til at lindre smerter forårsaget af: cervikal kompression, rygsmerter, loboskiassmerter, kontrakturer og til at reducere stressniveauer, søvnløshed og muskelspændinger.

- Æltning: gengiver trykmassagen, der er i stand til at stimulere alle ryggens muskler, lindre smerter og muskelspændinger. Denne type massage har en positiv effekt på perifer og hjerteblodcirkulation, derfor forbedrer den betændelse, lindrer nakkesmerter, hjælper med at reducere træthed efter enhver form for fysisk anstrengelse og stimulerer og toner muskelvævene.

- Tapping: ved at banke med langsomme og intermitterende bevægelser fremmer det psykofysisk velvære, da det tillader musklerne, der trækker sig sammen på grund af stress og akkumulerede spændinger, at slappe af. Det stimulerer blodcirkulationen, giver dig mulighed for at tone musklerne, lindre lænde- og dorsale spændinger og virker på områder, der er udsat for cellulite og ophobning af fedtmasser.

- Vibro: gennem virkningen af en vibromassageplade, udøver den en massage på kroppens underekstremiteter, for at stimulere benene og for at lette blodcirkulationen. Løftningen af fodstøtten og den fuldstændige tilbagelæning af ryglænet fremmer den gavnlige handling, der aktiveres af denne type massage, og forstærker dens virkning.


EGENSKABER:
- Struktur:
træ dækket med et lag af polyurethan og metalmekanik.
- Polstring: økologisk polyurethanskum af forskellige densiteter dækket med et lag af dacron.
- Polstring: læder, øko-læder og pletafvisende stof.
- Fødder: PVC
- Maksimal belastning: 100 kg.

Afslappende lænestole i denne serie vil være komplet med brugermanual , certificeringer i henhold til EU-standarder, produktdatablad og garanticertifikat for kundeassistance .

ITALIENSK PRODUCENT
Denne artikel er lavet af et italiensk firma, der er specialiseret i produktion af afslapningslænestole , massagelænestole og lift -up lænestole .   designet til at garantere kvalitets psyko-fysisk velvære og skabt ved at kombinere teknologiske færdigheder , håndværk og sans for design og moderne former. Ved at vælge et produkt fra denne virksomhed har du ikke kun garanti for at købe et 100% italiensk og garanteret produkt, men også et teknisk og funktionelt system, der integrerer og udvider sig takket være en række mekaniske løsninger, valgfrit tilbehør, et bredt udvalg af modeller og størrelser med en bred vifte af stoffer og finish. Faktisk er forskellige tilpasninger mulige, for at få rigtige skræddersyede lænestole designet og produceret under hensyntagen til ethvert behov og krav.
Kvalitet
Erfarne teknikere, som løbende opdaterer og innoverer deres færdigheder, og dygtige håndværkere , dybtgående kendere af materialer og fremstillingsteknikker, sikrer, at produkterne er fremstillet med den største omhu og er teknologisk avancerede.
Forarbejdning
Personale specialiseret i sektoren for polstrede møbler, der er i stand til at designe og samle lænestole, og teknikere, der har specifikke færdigheder i design af de sofistikerede mekanismer, der tillader produktion af relax-lænestole, massagelænestole og lift-up lænestole. Den lange erfaring og opmærksomhed på moderne design garanterer sædernes unikke og alsidighed, der gør dem til indretningselementer, der er i stand til at integreres i forskellige boligmiljøer.
Teknologi
De udviklede mekanismer tilbyder flere funktioner og mulighed for at blive placeret i specifikke områder af sæderne og gør det muligt at sammensætte relaxlænestole, massagelænestole og lift-up lænestole, der har muligheder, der passer til at tilfredsstille hver enkelt kundes behov.
Mekanismer med en eller to motorer , alternativt autonome eller uafhængige bevægelser af fodplade og ryglæn , løftefunktion , personløfteanordning , der gør det nemt at indtage en oprejst stilling, vibromassage for en behagelig effekt fordelt over ryglæn, sæde og fodbræt, automatisk eller motoriseret bevægelse, er disse muligheder og kombinationer udviklet: et harmonisk sæt af løsninger til at tilfredsstille ethvert behov.

Vi informerer vores venlige kunder om, at følgende produkter er udelukket fra virksomhedens returpolitik, da de er unikke håndlavede produkter fremstillet på kundens anmodning. Det betyder, at de ikke kan returneres af kunden efter købet.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefonlinjer)
  • Mandag til fredag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.dk
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De angivne priser er inklusive Momsregistreringsnummer