Made in Italy

Abstrakt ramme med femten paneler suspenderet på Craig reb

  • Made in Italy
  • Kode: CRAIG
kr 5.575,90 kr 6.969,91 -20%
Foranstaltninger 175 cm x 85 cm
Leveringstider 7/10 arbejdsdage efter bestilling
Abstrakt maleri med femten paneler ophængt på Craig-reb
Craig er et stort og smukt vægmaleri med et moderne og originalt design.
Craig er lavet af håndværkere og består af en hvid træramme, komplet med femten paneler i elfenben og due grålakeret Mdf, holdt ophængt af reb og hånddekoreret med guld, sølv og blyblad.
Dette billeds vigtigste ejendommelighed findes i hvert enkelt panel. På hvert panel er der faktisk trykt et fodaftryk, et abstrakt eller geometrisk symbol.
Craig er et enestående maleri, dets elegant firkantede form i form af et rektangel, stort i størrelse og dets finish i forskellige sarte nuancer, giver dette produkt en stor originalitet og elegance.
Billede med et unikt design, der passer til indretning af dit hjem, kontor, butikker, hoteller med smag og elegance, men også til kontraktforsyninger.
Billede, der passer til dem, der elsker en moderne og raffineret stil, i stand til at skabe en unik harmoni, uanset hvor det er indsat.
Håndlavet af dygtige håndværkere repræsenterer Craig den store kunst og design af Made in Italy. Desuden er alle anvendte materialer giftfri og miljømæssigt bæredygtige.
Craig er i stand til at harmonisere med enhver type møbler, fra klassisk til moderne, fra etnisk til minimalistisk, med kvaliteten på 100% fremstillet i Italien.
Bring et strejf af originalitet til de miljøer, du ønsker mest!

Efterbehandling :
- Træramme med femten elfenben og due grålakerede paneler ophængt på reb, hånd dekoreret med guld, sølv og blyblad.

Prestige og originalitet: den nye Viadurini Decor- kollektion tilbyder et rigt udvalg af former og finish, der passer til ethvert møbelbehov. Designets elegance møder forfining af materialerne. Farver og teknikker kommer sammen for at give liv til et nyt koncept med tredimensionalitet.
Viadurini Decor produkter er helt håndlavede i Italien med kvalificeret arbejdskraft ved hjælp af kvalitets, økologiske - miljømæssigt bæredygtige materialer , ikke- giftige vandbaserede overflader og farver.
Spejle er udstyret med et anti-ulykkes system, og vægbeslaget er justerbart.
Dette er blot nogle af de forholdsregler, som Viadurini Decor dedikerer til sine kreationer for altid at garantere et højkvalitetsprodukt fremstillet i Italien .

NB: da dette er en håndlavet artikel, kan farvetonen afvige fra billedet.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter