Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Abstrakt ramme med femten paneler suspenderet på Craig reb

Kode: CRAIG
kr 5.760,39 kr 7.383,38 -22%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Foranstaltninger
175 cm x 85 cm
Leveringstider
7/10 arbejdsdage efter bestilling
Viadurini Decor
Abstrakt ramme med femten paneler suspenderet på Craig reb
Craig er et stort og smukt vægbillede med et moderne og originalt design.
Craig er lavet af håndværkere og består af en hvid træramme, komplet med femten paneler i elfenben og taupe lakeret Mdf, holdt ophængt af reb og dekoreret med hånden med guld, sølv og blyblad.
Hovedelementet i dette maleri er vedlagt inden for hvert enkelt panel. På hvert panel blev der faktisk prydet et fodaftryk, et abstrakt eller geometrisk symbol.
Craig er et unikt billede af sin art, dets elegante kvadratiske form i form af et rektangel med store dimensioner og dens finish i forskellige delikate nuancer giver dette produkt en fantastisk originalitet og elegance.
Ramme med et unikt design, der passer til smag og elegance dit hjem, kontor, forretninger, hoteller, men også for kontraktforsyninger.
Ramme egnet til dem, der elsker en moderne og sofistikeret stil, der er i stand til at skabe en unik harmoni, hvor den er indsat.
Håndlavet af dygtige håndværkere repræsenterer Craig den store kunst og design af Made in Italy. Desuden er alle anvendte materialer ikke giftige og miljømæssige.
Craig er i stand til at harmonisere med enhver form for møbler, fra klassisk til moderne, fra etnisk til minimalistisk, med kvaliteten af 100% lavet i Italien.
Få et strejf af originalitet i de omgivelser, du vil have mest!

Afslutning :
- Træramme med femten elfenben og duggrå lakerede paneler, der er anbragt på tove, dekoreret med hånden med guld, sølv og blyblad.

Prestige og originalitet: Den nye samling Viadurini Decor tilbyder en bred vifte af former og overflader for at tilfredsstille ethvert krav til indretningstilstand. Designets elegance opfylder materialets forfining. Farverne og teknikkerne kommer sammen for at give livet til et nyt koncept af tredimensionalitet.
De Viadurini Decor produkter er lavet helt i hånden i Italien med kvalificeret arbejdskraft, ved hjælp af materialer af høj kvalitet, miljøvenlige - miljøvenlige, ikke-giftige finish og farver vand baseret på.
Spejlet er udstyret med et uheldssystem og vægmonteringen er justerbar.
Disse er blot nogle forholdsregler, som Viadurini Decor dedikerer til sine kreationer, for altid at garantere et produkt af høj kvalitet fremstillet i Italien .

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter