Made in Italy

Abstrakt moderne rektangulært panel med en Chad perlemor

  • Made in Italy
  • Kode: CHAD
kr 4283,31 kr 5354,12 -20%
Foranstaltninger 140 cm x 70 cm
Leveringstider 7/10 arbejdsdage efter bestilling
Abstrakt moderne rektangulært panel med en Chad perlemor
Tchad er et stort og smukt vægbillede med et moderne og originalt design.
Tæt ved håndværkere er Tchad bestående af et perlemorpanelpanel komplet med abstrakt dekoration, formede strukturer i buet og overlappende MDF, med hævet materialearbejde, dekoreret med hånden i guldblad og den anden lakeret i kaffeskade.
Egenskaber i denne ramme er dens farver og dens manuelle behandling, der giver produktet et moderne design - raffineret og omdanner det til et ægte kunstværk.
Tchad er en unik ramme, der er karakteriseret ved en elegant kvadratisk form med store dimensioner.
Ramme med et unikt design, der er egnet til at give smag og elegance dit hjem, kontor, butikker, hoteller, men også for kontraktforsyninger, der omdanner dem til unikke og uendelige omgivelser.
Håndlavet af dygtige håndværkere repræsenterer Tchad den store kunst og design af Made i Italien. Desuden er alle anvendte materialer ikke giftige og miljømæssige.
Tchad er i stand til at harmonisere med enhver form for møbler, fra klassisk til moderne, fra etnisk til minimalistisk, med kvaliteten af 100% lavet i Italien.
Få et strejf af originalitet i de omgivelser, du vil have mest!

Afslutning :
- Perlemorfarvet panel med overlappende buede strukturer og præget materialearbejde, dekoreret med hånd i guldblad og lakeret kaffe

Prestige og originalitet: Den nye samling Viadurini Decor tilbyder en bred vifte af former og overflader for at tilfredsstille ethvert krav til indretningstilstand. Designets elegance opfylder materialets forfining. Farverne og teknikkerne kommer sammen for at give livet til et nyt koncept af tredimensionalitet.
De Viadurini Decor produkter er lavet helt i hånden i Italien med kvalificeret arbejdskraft, ved hjælp af materialer af høj kvalitet, miljøvenlige - miljøvenlige, ikke-giftige finish og farver vand baseret på.
Spejlet er udstyret med et uheldssystem og vægmonteringen er justerbar.
Disse er blot nogle forholdsregler, som Viadurini Decor dedikerer til sine kreationer, for altid at garantere et produkt af høj kvalitet fremstillet i Italien .
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro