Made in Italy

8 lysekrone i venetiansk glas, håndlavet, fremstillet i Italien - Milagros

  • Made in Italy
  • Kode: MILAGROS
kr 43720,18 kr 54650,18 -20%
Materiale Glas, linned og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuge
Længde (cm) 88
Dybde (cm) 88
Højde (cm) 144

8 lysekrone lys håndlavet i Italien i venetiansk glas.

Majestætisk lysekrone med 8 lys med linnedskærme, blå finish Venedig-glasstruktur beriget med vedhæng i krystalfinish og polerede krommetaldetaljer , håndlavet i Italien . Et møbel med en ekstremt romantisk karakter, der kompletterer værelserne ved at skabe en vidunderlig atmosfære af tidløs elegance. I denne lysekrone konvergerer det bløde lys med dynamikken i de hidtil usete lyseffekter skabt af de strålende vedhæng, der takket være lysets refraktion giver farvede blink med stærk visuel indflydelse liv.

En 100% produktion i Italien produktion, der har sine rødder i den autentiske tradition i Venedig , en by med en stærk historie på ti år og en kilde til inspiration til forarbejdning af glas. Hvert element, fint bearbejdet af dygtige håndværkere, der er eksperter i sektoren , fortæller om gamle teknikker, der er udleveret gennem årene, der har bragt den sande essens af glas til i dag og fortæller gennem lyset dets værdier af oplevelse , ægthed og tilbøjelighed til skønhed . Impulsen til at tilbyde møbleløsninger, der respekterer tradition, blandes med ønsket om at skabe noget innovativt for at tilbyde klassisk tilbehør komplet med banebrydende teknologier til at møblere dine værelser med stil, der minder om fortiden. Det, der er født, er et møbelforslag, der synes at være smedet af lys, designet til at dekorere moderne miljøer med al den klasse og elegance, hvormed det oplyste de store haller i gamle bygninger .

Pære (medfølger ikke) : 8 x MAX 42W E14

NB : lysekronen den fås i en bred vifte af forskellige farver, og når den er håndlavet, kan den tilpasses fuldstændigt også i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved hjælp af formularen "Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro