Made in Italy

12 lys håndlavet lysekrone fra venetiansk glas, fremstillet i Italien - Regina

  • Made in Italy
  • Kode: REGINA5
kr 54751,23 kr 68438,98 -20%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuge
Længde (cm) 116
Dybde (cm) 116
Højde (cm) 150

Håndlavet lysekrone i venetiansk glas med krystalfinish, fremstillet i Italien.

Raffineret lysekrone med et klassisk design håndlavet i Italien, i Venedig, i krystalglas med detaljer i poleret krommetal . Dette vidunderlige og elegante møbel er designet og designet til at give lys til store rum såsom indgange, stuer eller spisestuer og er i stand til at karakterisere ethvert miljø, der bringer et majestætisk præg af fortiden. Dens æstetik er unik med de tilspidsede arme udsmykket med helt håndformede hængende klokker for et resultat af høj kvalitet og uvurderlig værdi . Den sober og elegante finish gør det muligt for lysekronen at fuldføre ethvert miljø med stil og personlighed , fra det mest klassiske til det mest moderne og baserer sine møbler på et vidunderligt spil kontraster for et hidtil uset resultat .

Fra brugen af råmaterialer af høj kvalitet fra det italienske område og fra den dygtige forarbejdning af glas af dygtige håndværkere i sektoren, der har afleveret de gamle traditioner i årtier, fødes et stort mesterværk af glaskunst, der er kendetegnet ved effektivitet , funktionalitet og en klassisk æstetik . Hver produktionsfase finder sted i Venedig , det glødende traditions hjerteslag, med særlig opmærksomhed på detaljer og respekt for de gamle teknikker med et ønske om det moderne for at projicere sig mod fremtiden. Dermed blander højt håndværk med design og tradition nyt liv ved hjælp af innovative teknologier . Resultatet er et kunstværk, der genfortolker en klassisk stil gennem et moderne sprog, der gennem lyset viser dets værdier af ægthed og effektivitet .

Pære (medfølger ikke) : 12 x MAX 42W E14

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farver, og da den er håndlavet, kan den også tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved hjælp af formularen "Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro