Made in Italy

8 lys lysekrone i Venedig glas og metal lavet i Italien - Foscarino

  • Made in Italy
  • Kode: FOSCARINO1
kr 32.366,00 kr 40.457,48 -20%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuger
Længde (cm) 108
Dybde (cm) 108
Højde (cm) 134

Håndlavet lysekrone i Venedig glas og forkromet metal Fremstillet i Italien.

Håndblæst venetiansk glas 8-lys lysekrone med detaljer i poleret forkromet metal . Et møbel med en fantastisk og ikonisk tilstedeværelse præget af en blød og sart linje og raffinerede kurver , der passer perfekt til klassiske miljøer men samtidig også til rum med en nutidig stil. Traditionselementet er præget af dets vidunderlige komponenter i helt håndlavet blæst glas, som er transformeret til at opdatere sig selv takket være trendy farver. Dens omsluttende former gør den til et ideelt element til at indtage ethvert miljø, både i hjemmet og kontrakt, med klasse og dynamik .

Fra brugen af råvarer af høj kvalitet fra det italienske territorium og fra den dygtige forarbejdning af glas af dygtige håndværkere i sektoren, som har overleveret de gamle traditioner i årtier, er et stort mesterværk af glaskunst født, der er kendetegnet ved effektivitet , funktionalitet og en klassisk æstetik . Hver fase af produktionen finder sted i Venedig , glastraditionens bankende hjerte, med særlig opmærksomhed på detaljer og respekt for gamle teknikker med et ønske om, at det moderne projicerer sig selv mod fremtiden. Derved smelter højt håndværk sammen med design og tradition finder nyt liv gennem brug af innovative teknologier . Resultatet er et kunstværk , der genfortolker en klassisk stil gennem et nutidigt sprog, der gennem lyset viser sine værdier af autenticitet og effektivitet .

Tilgængelige finish:
  • gråt glas;
  • røget glas.
Pærer (medfølger ikke) : 8 x MAX 42W E14

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farvekombinationer, og da den er håndlavet, kan den helt tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter