Made in Italy

12 lys lysekrone i Venedig glas og metal lavet i Italien - Foscarino

  • Made in Italy
  • Kode: FOSCARINO2
kr 56855,03 kr 63172,21 -10%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuger
Længde (cm) 142
Dybde (cm) 142
Højde (cm) 138

12 lys lysekrone i håndblæst Venedig glas og metal Fremstillet i Italien.

Håndlavet Venedig glas lysekrone i mælkehvid krystal finish med detaljer i poleret forkromet metal . Et møbel med en fantastisk og ikonisk tilstedeværelse præget af en blød og sart linje og raffinerede kurver , der passer perfekt til klassiske miljøer men samtidig også til rum med en nutidig stil. Traditionselementet er præget af dets vidunderlige komponenter i helt håndlavet blæst glas, som er transformeret til at opdatere sig selv takket være trendy farver. Dens omsluttende former gør den til et ideelt element til at indtage ethvert miljø, både i hjemmet og kontrakt, med klasse og dynamik .

Hvert element, der udgør disse vidunderlige indretningsløsninger, er fremstillet individuelt og kommer fra hænderne på eksperthåndværkere i sektoren , som takket være et dybt kendskab til den venetianske tradition inden for glasforarbejdning , bringer ægte kunstværker til live, udstyret med en sjæl og en personlighed, der giver dem, der opfinder dem, dem, der laver dem og dem, der bruger dem, mulighed for at skabe en personlig og egnet lighed og dermed føle empati med dem. Hele produktionsprocessen foregår i Venedig , glasfremstillingstraditionens bankende hjerte, med særlig opmærksomhed på detaljer og respekt for de gamle teknikker med et ønske om, at det moderne projicerer sig selv mod fremtiden. På denne måde fødes autentiske og effektive belysningsideer , der genforeslår klassiske designs, der er gensynet i en moderne nøgle for et eksklusivt og avantgarde resultat .

Pærer (medfølger ikke) : 12 x MAX 42W E14

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farvekombinationer, og da den er håndlavet, kan den helt tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro