Made in Italy

5 lys lysekrone i venetiansk glas og metal klassisk - florentinsk stil

  • Made in Italy
  • Kode: FIORENTINO2
kr 19.291,12 kr 24.113,92 -20%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuger
Længde (cm) 66
Dybde (cm) 66
Højde (cm) 118

5 lys lysekrone i håndlavet Venedig glas.

Lysekrone af venetiansk glas med mælkehvid finish med blyvedhæng og detaljer i poleret forkromet metal . Fremstillet gennem et håndværk , er dette komplement karakteriseret ved de vidunderlige arme, der arbejdes i hånden gennem vridningsteknikken , som skaber et eksklusivt resultat, der æstetisk minder om sammenfletningen af et reb, hvilket giver personlighed til lysekronen. En ægte lysregn invaderer lysekronens struktur og spreder sig derefter til det omgivende miljø ved hjælp af brydning gennem magien ved pailletter og krystalvedhæng med fine finish, og skaber dermed en stemningsfuld og drømmeagtig scenografisk effekt, der er i stand til at fortrylle og overraske. for sin elegance og majestæt .

Hvert element, der udgør disse vidunderlige indretningsløsninger, er fremstillet individuelt og kommer fra hænderne på eksperthåndværkere i sektoren , som takket være et dybt kendskab til den venetianske tradition inden for glasforarbejdning , bringer ægte kunstværker til live, udstyret med en sjæl og en personlighed, der giver dem, der opfinder dem, dem, der laver dem og dem, der bruger dem, mulighed for at skabe en personlig og egnet lighed og dermed føle empati med dem. Hele produktionsprocessen foregår i Venedig , glasfremstillingstraditionens bankende hjerte, med særlig opmærksomhed på detaljer og respekt for de gamle teknikker med et ønske om, at det moderne projicerer sig selv mod fremtiden. På denne måde fødes autentiske og effektive belysningsideer , der genforeslår klassiske designs, der er gensynet i en moderne nøgle for et eksklusivt og avantgarde resultat .

Pærer (medfølger ikke) : 5 x MAX 42W E14

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farvekombinationer, og da den er håndlavet, kan den helt tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter