Made in Italy

12 lys Ametyst venetiansk glas lysekrone lavet i Italien - florentinsk

  • Made in Italy
  • Kode: FIORENTINO3
kr 69.415,75 kr 86.769,65 -20%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuger
Længde (cm) 110
Dybde (cm) 110
Højde (cm) 150

Håndlavet lysekrone med 12 lys i Venedig glas håndlavet i Italien.

Ametyst finish Venedig glas 12-lys lysekrone med bly vedhæng og poleret forkromet metal . Fremstillet gennem et håndværk , er dette komplement karakteriseret ved de vidunderlige arme, der arbejdes i hånden gennem vridningsteknikken , som skaber et eksklusivt resultat, der æstetisk minder om sammenfletningen af et reb, hvilket giver personlighed til lysekronen. En ægte lysregn invaderer lysekronens struktur og spreder sig derefter til det omgivende miljø ved hjælp af brydning gennem magien ved pailletter og krystalvedhæng med fine finish, og skaber dermed en stemningsfuld og drømmeagtig scenografisk effekt, der er i stand til at fortrylle og overraske. for sin elegance og majestæt .

En 100% Made in Italy-produktion , der har sine rødder i den autentiske tradition i Venedig , en by med en stærk historie på ti år og en inspirationskilde til glasforarbejdning . Hvert element, fint bearbejdet af dygtige håndværkere, eksperter i sektoren , fortæller om ældgamle teknikker overleveret gennem årene, der har bragt den sande essens af glas til i dag, og fortæller gennem lyset dets værdier af erfaring , autenticitet og tilbøjelighed til skønhed . Impulsen til at tilbyde møbleringsløsninger, der respekterer traditionen, blander sig med ønsket om at skabe noget innovativt for at tilbyde klassisk tilbehør komplet med banebrydende teknologier til at indrette dine værelser med stil og minde om fortiden. Det, der er født, er et indretningsforslag, der ser ud til at være smedet af lys, designet til at dekorere moderne miljøer med al den klasse og elegance, hvormed det oplyste de store sale i gamle bygninger .

Pærer (medfølger ikke) : 12 x MAX 42W E14

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farvekombinationer, og da den er håndlavet, kan den helt tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter