Udskæringssæt med 14 Berti-stykker eksklusivt til Viadurini, høj kvalitet fremstillet i Italien.
Æske med 14 vigtige knive til servering og tilberedning af mad:
Skinkekniv : Fleksibel og lang klinge, der er afgørende for at skære skinke, pålæg og roastbeef, der skal skæres i tynde skiver.
- Brødkniv : den eneste der har det savtakket blad. Det kan også bruges til tørfibre desserter såsom tærter.
- Udskæringskniv : mindre end kokkens en, den er ens og hovedsagelig beregnet til servering af bordet.
- Gaffel : komplement af skærekniven er beregnet til at holde det, vi skiver.
- Slibemaskine : vigtigt for altid at holde dine knive effektiv.
- Stegt kniv: med buet og skarp klinge. Stor skæreevne for at undgå at smuldre eller ødelægge skiverne. Sav er forbudt.
- Lige parringskniv : Det er en køkkenkniv til flere formål. Strengt med glat klinge og centreret spids ideel til små stykker og uundværlig til tilberedning af kød- og grøntsagsretter såvel som perfekt til skrælning og skrælning.
- Kokkens kniv: kniv med flere anvendelser, med denne kniv normalt stor kan du skære alt kød, men også oste og grøntsager.
- Fiskekniv : fleksibel, meget skarp, den er beregnet til at skære og forberede fisk uden at bryde dens meget sarte fiber.
- Pestokniv: det er den bedste erstatning for mezzalunaen, den bruges til finhak af grøntsager.
- Udbeningskniv : skarp og stiv klinge bruges til udbening og rengøring af kød fra uspiselige genstande.
- Grøntsagsskærer : mindre og ligner den for kød og oste, den er ens og hovedsagelig beregnet til grøntsager og små stykker.
- Buet parringskniv : uden den kan du ikke skrælle, rense, gravere og skrabe. Hovedsageligt beregnet til frugt og grøntsager.
- Lige parringskniv : Det er en køkkenkniv til flere formål. Strengt med glat klinge og centreret spids ideel til små stykker og uundværlig til tilberedning af kød- og grøntsagsretter såvel som perfekt til skrælning og skrælning.
Knivene opnås ved varm smedning med en hammer, en gang den eneste måde at garantere en god skærekvalitet (hammerslagene bryder og bestiller stålets molekyler) i dag er meget værdsat for deres smukke og elegante udseende. Lavet med et solidt håndtag, dvs. bladet har tang'en skjult inde i håndtaget, de har satinbladets overfladefinish. Produceres helt i hånden i små mængder . Varmebehandlingen inkluderer også underkøling ved -80 ° C for at sikre maksimal skærekapacitet og varighed.
Versionerne med plexiglashåndtag er opvaskemaskine sikre, fordi alle vores plexiglas håndtag gennemgår en særlig stabiliseringsproces, der gør dem opvaskemaskine sikre.
Produceret med højkvalitetsskærestål kan de kun anbringes i opvaskemaskinen i Plexiglas-håndtagsversionen, men det er godt at blive informeret om de mulige konsekvenser:
1. opvaskemaskinen får alle genstande, der vaskes i den, til at ældes hurtigt.
2. jo flere kvalitetsskærestål er, jo mindre rustfri er de.
3. knivene kan farves med små rødlige pletter eller store blålig glorier:
til. hvis det efterlades til at dræne eller tørre i opvaskemaskinen
b. hvis den efterlades snavset i lang tid efter brug
c. hvis vaskevandet er rig på jern
4. god håndvask og omhyggelig tørring efter vask er hemmeligheden bag at holde dine knive bedst.
5. Håndvask og øjeblikkelig tørring er obligatorisk for knive med håndtag i horn, træ eller andre naturlige materialer.
6. Vask ikke med aggressive rengøringsmidler eller vand ved temperaturer over 60 ° C.
Mål:
- vægt: 1915 gr.
- rustfrit stålblad
- håndtag: smedet fuld cornotech