Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Vondom moderne udendørs møbler

Vondom moderne udendørs møbler:

Vondom
søger konstant innovation og designere, der holder dit navn højt.
Alle produkter er skabt med bæredygtige materialer, der respekterer miljøet og vores DNA; det betyder, at alle produkter er fulde af charme og stil, der er i stand til at skabe nye dimensioner af afslapning og gæstfrihed. Tanken er at skabe dialog mellem formularen og det omgivende miljø for at omdanne et tomt rum til et unikt, ekstraordinært og glamourøst miljø.
I dag er det internationalt anerkendt takket være disse egenskaber og det brede udvalg af samlinger:

- Vondom Agatha: Det er den første børns samling af Agatha Ruiz de la Prada, fuld af spontanitet og uskyld. Denne samling udstilles i spædbarnsbetingelser: blomster, hjerter mv. Og det er takket være sine enkle og søde former, at det er sjovt, optimistisk og kreativt.
Dens materiale er meget modstandsdygtig over for atmosfæriske midler og tillader ekstern brug.

- Vondom Delta: Målet med Delta-samlingen er at give værdi til følelser ved at se på genstande med lave ressourcer af materialer fulde af kærlighed og stil. Det skaber en fælles tråd mellem realisme og surrealisme og er velegnet til moderne rum.

- Vondom F3 : samlingen hvor matematik bliver design. Et simpelt første design, men i virkeligheden kræver en præcis undersøgelse af teknik og præcision for at gøre begrebet stabling af disse mærkelige former muligt.

- Vondom Kes: Kes-kollektionen har ét mål: at komponere med sine fantastiske siddepladser endeløse og artikulerede. Et vigtigt træk, der adskiller Kes fra de andre, er den synlige snit på bunddelen, der giver dig mulighed for at indsætte yderligere elementer som: armlæn, ryglæn og borde.

- Vondom Spritz: Spritz-samlingen i dens former følger lyst, renhed og friskhed af de ting, der inspirerede det til at blive født: strandene, det hvide hegn på det lange hav og omhyggelighed for at være på ferie.

- Vondom Vela: Vela kollektionen har til formål at give trøst uden at miste sine originale kvaliteter.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies