Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Viadurini Pet Collection - Hundesenge og Puder Fremstillet i Italien

Viadurini Pet Collection, der er lavet i Italien, designet til senge på dine firbenede venner

Viadurini Pet Collection er et udvalg af senge til hunde og katte, designet til at give din 4-benede ven maksimal komfort.
Samlingen indeholder indendørs hunde- og kattesenge, der også giver dine kæledyrsvenner en italiensk designpude eller -seng.

Blandt vores forslag finder du aftagelige pletbestandige mikrofiber-senge til let at vaske det originale polstring og puder med tilsætning af skåle til vand eller et syntetisk græs for at give et naturligt præg på din hunds kennel.
For dem, der er på udkig efter luksusdesign, selv i deres firbenede vens seng, er den miljøvenlige øko-læderpude med aftageligt betræk til vask og desinficering, når du vil, interessant.

Vælg den bedst egnede seng til størrelse og form til rummet i dit hjem og størrelsen på din hund. Nogle af de foreslåede senge kan tilpasses med hensyn til farve og størrelse, find dem, der bedst passer til dine behov, og hvis du ønsker mere information, tøv ikke med at kontakte os på vores e-mail-adresse eller vores telefonnummer.
Vores personale hjælper dig med at vælge den bedste kennel til dine firbenede venner.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies