Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Talenti det bedste design til at dekorere din have


"Design betyder at skabe noget der ikke eksisterer. Svar til en følelsesmæssig nødvendighed."
Dette er Cristian Visentins ord, en af ​​designerne, der underskrev en af ​​samlingen med mærket Talenti. Dette firma forsøgte lige fra starten at få en ledende rolle inden for udendørs møbler sektoren gennem sin filosofi, som vi kan genoptage med disse ord: Tradition, Kreativitet og Innovation.

Hovedformålet med deres formål var at kombinere højkvaliteten af ​​håndværk med den mest avancerede industris tekniske. Denne kombination vil give mulighed for at skabe raffinerede og trendy produkter, der vil gøre hvert sted, hvor de placeres eksklusive og fashionable. Deres samlinger er født takket være samarbejdet med national og international designer, der giver deres glamour berøring til de produkter, der foreslås ved at etablere de nye regler for friluftsliv.

En omhu for detaljer og en næsten maniacal kontrol for kvalitet. Blandt de bedste forslag kan du finde de produkter, der er fremstillet af teakræ fra Talenti Cleo-linjen, såsom faste eller udvidelige spiseborde, sofabord af forskellig form og størrelse og en dejlig gyngestol. For dem, der foretrækker aluminiums lethed, vil de moderne lounges af Casilda og Cottage linjerne give dig et hyggeligt hjørne for at bringe venner sammen i din have. Talenti tænker også på dem, der kan lide at ligge ved poolen for at solbade med forslagene til liggestole lavet af de bedste materialer til udendørs.