Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Scirocco H

Scirocco H designer og bygger radiatorer, radiatorer og håndklæde design ved at fortolke et meget teknisk område med et nyt fartøj følsomhed, gør det muligt at reagere mere effektivt på den nye kultur. Ung og dynamisk virksomhed siden grundlæggelsen i 1989, er den første i Italien til at producere håndklædevarmer, anerkender behovet for æstetiske / funktionel nyskabelse i boligopvarmning markedet med et fokus møblering til badeværelser.

Kombinationerne af materialer som glas, stål, støbejern og messing forbedre begrebet varme og følelsesmæssige velvære gennem formularer med en stærk konstruktion og med en stærk teknologisk værdi.

Hertil kommer, at et tæt og løbende samarbejde med de vigtigste italienske design, er afspejlet i produktet forskning, udvikling ikke længere kun opvarmning cortpi, men reelle møbler, der er faldet i en bred vifte af emner fra design inconfondibilie, med funktioner og teknikker og differentierede og originale æstetiske træk, skabt med omhu og designet til at integrere problemfrit i ethvert miljø.