Filetkniv håndlavet i Italien, høj kvalitet.
Filletkniv : med et centreret spidsblad har den en stor skæreevne og er et gyldigt alternativ til stekekniven. Det bliver uovertruffen ved opskæring af salami og andre pålæg undtagen skinke. Knivene opnås ved varm smedning med en hammer, en gang den eneste måde at garantere en god skærekvalitet (slagene fra hammeren bryder og ordener stålets molekyler) i dag er meget værdsat for deres smukke og elegante udseende. Lavet med et solidt håndtag, dvs. bladet har tang'en skjult inde i håndtaget, de har satinbladets overfladefinish.
Produceret udelukkende i hånden i små mængder og uden arbejdsdeling, dem, der initierer dem, afslutter dem: på hvert blad finder du initialerne til den håndværker, der lavede dem. Varmebehandlingen inkluderer også underkøling ved -80 ° C for at sikre maksimal skærekapacitet og varighed.
Versionerne med plexiglashåndtag er opvaskemaskine sikre, fordi alle vores plexiglas håndtag gennemgår en særlig stabiliseringsproces, der gør dem opvaskemaskine sikre. Produceret med højkvalitetsskærestål kan de kun anbringes i opvaskemaskinen i Plexiglas-håndtagsversionen, men det er godt at blive informeret om de mulige konsekvenser:
1. opvaskemaskinen får alle genstande, der vaskes i den, til at ældes hurtigt.
2. jo flere kvalitetsskærestål er, jo mindre rustfri er de.
3. knivene kan farves med små rødlige pletter eller store blålig glorier:
til. hvis det efterlades til at dræne eller tørre i opvaskemaskinen
b. hvis den efterlades snavset i lang tid efter brug
c. hvis vaskevandet er rig på jern
4. god håndvask og omhyggelig tørring efter vask er hemmeligheden bag at holde dine knive bedst.
5. Håndvask og øjeblikkelig tørring er obligatorisk for knive med håndtag i horn, træ eller andre naturlige materialer.
6. Vask ikke med aggressive rengøringsmidler eller vand ved temperaturer over 60 ° C.
Mål:
- blad 20,8 cm
- vægt: 133 gr.
- rustfrit stålblad
- håndtag: smedet fuld cornotech